виж още резултати
No produts were found.

Крем за онко синдром ръка-крак х 100 мл Immufen

Крем за усилена грижа по време на химиотерапия.

Прочети ощеShow less
Добави в списъка с желания
Описание

За външно приложение.

Активни съставки -  урея, SyriCalm™ CLR (екстракти от Phragmites kharka и Poria cocos), масло от шеа, комплекс масло Omega plus (масло от семена на helianthus annuus, масло от zea mays, масло от семена на sesamum indicum, масло от семена на macadamia integrifolia, масло от плод olea europaea), хидролизирана коприна, глициново соево масло.

Интензивно овлажнява кожата.

Създаденият плътен слой, облекчава прогресията на страничните ефекти на някои химиотерапевтични и биологични лекарства.

Immufen е кожен крем, специално разработен за онко пациенти със синдром ръка-крак.

Immufen Крем за онко синдром ръка-крак е медицинско изделие под формата на крем, богат на съставки, който формират върху кожата овлажняваща и лубрикационна защитна бариера. Създаденият плътен филм, облекчава прогресията на страничните ефекти на някои химиотерапевтични и биологични лекарства, като например за синдром ръка-крак (палмарна плантарна еритродизестезия). Кремът трябва да бъде използван в подкрепа на основната онкологична терапия (химиотерапия).

За какво се използва Immufen Крем за онко синдром ръка-крак

Синдромът ръка-крак е страничен ефект от химиотерапия, характерен за много понастоящем използвани химиотерапевтици и биологични лекарства. Той започва с усещане за изтръпване, усещане за парене и втвърдяване на повърхността на ръцете и ходилата. След това се появява червенина и болка. Други симптоми на този синдром са: кератинизация, десквамация, протрузия и напукване на кожата. Възможна е поява на пришки и язви. Тези симптоми не само оказват влияние върху жизнения комфорт на пациентите, но когато са много сериозни, могат да причинят снижаване на терапевтичната доза или дори временно преустановяване на лечението. Следователно много важна е надлежната защита на ръцете и краката, с цел предотвратяване на възникването на симптоми на този синдром. Препоръчва се избягването на субстанции, които са силни кожни дразнители, като например парфюми, силни смеси за измиване, горещи бани, носене на прекалено стегнати обувки и прекомерно излагане на слънчева светлина. Препоръчително е редовното използване на овлажняващи и смекчаващи кремове, които предотвратяват кератинизацията на кожата, по-конкретно онези, които съдържат урея.

Имуфен крем за онко синдром ръка-крак съдържа 10% урея, който интензивно овлажнява и омекотява раздразнената кожа.

Освен това съдържащите се в продукта субстанции, като например комплекс Омега плюс, масло от шеа, копринени протеини или Syricalm, лубрикират и овлажняват кожата, като по този начин запазват защитната бариера от вредни външни фактори. Те също създават подходяща среда за естествения процес на регенерация. Надлежно овлажняване и лубрикация на кожата, намаляване на симптомите на сърбеж, парене и стегнатост.

Начин на употреба (Immufen крем):

Използвайте върху чиста и неувредена кожа. Малки количества крем се полагат върху кожата на Вашите ръце и крака. Разнесете го внимателно. Започнете приложението няколко дни преди първата химиотерапия или прием на биологични лекарства. След това използвайте регулярно, няколко пъти дневно, според нуждите, особено след измиването и изсушаването на ръцете и краката и след използването на дразнещи агенти. След прекъсването на базовата терапия, кремът трябва да бъде използван в продължение на минимум 2 седмици.

В случай на каквито и да е въпроси, моля свържете се с вашия лекар. Изделието е предназначено за възрастни и деца на възраст над 3 години.

Състав (Immufen крем):

Основни съставки: урея, SyriCalm™ CLR (екстракти от Phragmites kharka и Poria cocos), масло от шеа, комплекс масло Omega plus (масло от семена на helianthus annuus, масло от zea mays, масло от семена на sesamum indicum, масло от семена на macadamia integrifolia, масло от плод olea europaea), хидролизирана коприна, глициново соево масло.

Допълнителни съставки: Вода, глицерин, вазелин, цетеарилов алкохол, глицерол стеарат, феноксиетанол, етилхексил глицерин, стеарил натриев глутамат, натриев полиакрилат, триетаноламин, млечна киселина, аромат на бял чай, динатриев етилендиаминтетраоцетна киселина, восък, стабилизато (PEG-8, токоферол, аскорбил палмитат, аскорбинова киселина, лимонена киселина), имидазолидинил карбамид, калиев сорбат, натриев бензоат.

Противопоказания:

Свръхчувствителност (алергия) спрямо съставките на продукта. Не използвайте върху отворени незаздравели рани и за наранявания с инфракция на дермиса. Избягвайте контакт с очите.

Производител: - Гофарм Сп. з о.о. Сп.к, Полша

Прочети ощеShow less
Подробности за продукта
Доставка
You may also like
Медицински изделия
18,95 лв. (с данък)
При остра и хронична диария. С електролити и диосмектит. Може да намали риска от обезводняване поради диария и да подпомогне възстановяването на водно-солевия баланс. Без глутен. За възрастни и деца над 2 г.
Медицински изделия
66,59 лв. (с данък)
Успокояващ гел за намаляване на възпалението на кожата и свързаната с него болка при химиотерапия и радиотерапия. При радиодерматит, дерматит, еритема и общо възпаление на кожата. Jalosome Успокояващ гел с липозоми...
Хранителни добавки
Fresubin
18,40 лв. (с данък)
Tечна хранителна добавка, предназначена за пациенти със специални медицински потребности. Готова за употреба храна за специални медицински цели с добър вкус и текстура. Ентерална храна за цялостно хранене - с...
При други кожни проблеми
Ozalys
Цялостна грижа с един-единствен продукт и с един-единствен жест Озалис крем за ръце и крака успокоява, овлажнява и подхранва.  Френската онкологична козметика Озалис допринася за предпазване и поддържане на кожата...
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Полезен? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Напиши коментар

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Отговори @ANSWERS_NB@ Харесвания @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Неодобрения @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Коментари @COMMENTS_NB@
Напиши отговор Добави коментар
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Отговор
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Добави коментар @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in