виж още резултати
No products were found.

SVR ЦИКАПИЛ СЕБИАКЛИЪР ГЕЛ ЗА БЕЛЕЗИ И НЕСЪВЪРШЕНСТВА 15мл

Концентриран гел за белези и несъвършенства за мазна кожа. Намалява белезите от акне.

Прочети ощеShow less
22,08 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

SVR Себиаклиър Цикапийл Концентриран гел за белези и несъвършенства е специален гел за мазна кожа, който елиминира и изсушава възпалителните лезии (пъпки, папули, пустули и др.). Гелът е с антибактериален и противовъзпалителен ефект.
Спомага за намаляване и предотвратяване на появата на белези вследствие на акне. След 24-часова употреба се забеляват видими резултати от употребата на продукта. Предлага се под формата на концентриран гел с много приятен аромат.

Този продукт е част от обновената серия за мазна и склонна към акне кожа - Себиаклиър - базирана на глюконолактон и ниацинамид. Продуктите в серията имат противовъзпалително, кератолитично, антибактериално и себорегулиращо действие.


Активни съставки в SVR Себиаклиър Цикапийл Концентриран гел за белези и несъвършенства:

- Глюконолактон - има щадящо действие за кожата и може да се прилага при чувствителна кожа. Научно доказано, глюконолактонът има: активно противовъзпалително действие, което е равносилно на 5% бензоил пероксид; кератолитично действие, съпоставимо с това на алфа-хидрокси киселините (АНА);себорегулиращо действие.

- Ниацинамид - той е познат още под наименованието Витамин В3. Научно доказано, при третирането на акне ниацинамидът има: антибактериално и себорегулиращо действие равносилно на 1% локален антибиотик.

Продуктът не съдържа алфа-хидрокси киселини и не предизвиква фоточувствителност.

SVR Себиаклиър Цикапийл Концентриран гел за белези и несъвършенства се предлага в опаковка от 15 мл.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in