SVR Sebiaclear Крем за мазна кожа SPF50 х 50 мл

Подходящ за чувствителна комбинирана, мазна и/или склонна към акне кожа.

36,30 лв. (с данък)
Reference:
Добави в списъка с желания
Описание

SVR Sebiaclear Крем за мазна кожа SPF50 х 50 мл на известната френска козметика SVR е специален крем с висока слънцезащита, който матира кожата и ограничава образуването на несъвършенства. Кремът е изключително подходящ за чувствителна комбинирана, мазна и/или склонна към акне кожа. 

SVR Sebiaclear Крем за мазна кожа SPF50 х 50 мл предотвратява появата на белези от акне и постефектите на слънцеизлагането. Има противовъзпалително и антибактериално действие. Предлага се като флуидна текстура с 8-часово хидратиращо и матиращо действие. Некомедоногенен и хипоалергенен продукт, който не съдържа парабени и алфа-хидрокси киселини. Не предизвиква фоточувствителност. Прецизно тестван върху чувствителна кожа, склонна към акне.

SVR Sebiaclear Крем за мазна кожа SPF50 х 50 мл е част от обновената серия за мазна и склонна към акне кожа - SEBIACLEAR, базирана на глюконолактон и ниацинамид. Продуктите в серията имат противовъзпалително, кератолитично, антибактериално и себорегулиращо действие.

Състав SVR Sebiaclear Крем за мазна кожа SPF50 х 50 мл:

Активни съставки:

- Глюконолактон - има щадящо действие за кожата и може да се прилага при чувствителна кожа. Научно доказано, глюконолактонът има: активно противовъзпалително действие, което е равносилно на 5% бензоил пероксид; кератолитично действие, съпоставимо с това на алфа-хидрокси киселините (АНА);себорегулиращо действие.

- Ниацинамид - той е познат още под наименованието Витамин В3. Научно доказано, при третирането на акне ниацинамидът има: антибактериално и себорегулиращо действие равносилно на 1% локален антибиотик.

Подробности за продукта
Коментари
Няма коментари

Напишете вашето мнение за продукта

  • Kaчество:
Опишете продукта с няколко кратки думи.
Upload images:
Brand:
Свързани продукти

Menu

Сподели

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in