виж още резултати
No produts were found.

Депигментиращ рол-он серум PFB Vanish + Chromabright х 120 мл.

ДЕЙСВТИЕ 3 в 1

ЗА ПРЕМАХВАНЕ И ПРЕВЕНЦИЯ НА ВРАСНАЛИ КОСМИ И

БАЛАНСИРАНЕ ПИГМЕНТАЦИЯТА НА КОЖАТА БЕЗ ИЗСВЕТЛЯВАНЕ.

Отстранява черните точки и тъмните петна по кожата!

Кажете сбогом на врасналите косми!

Прочети ощеShow less
50,00 лв. (с данък)
Добави в списъка с желания
Описание

Употреба на депигментиращ рол-он PFB Vanish + Chromabright©

Депигментиращ рол-он серум за премахване и превенция появата на врастнали косми.

Само за външна употреба! Нанася се върху кожата в областта на лицето, шия, врат, тил, подмишници, слабини, бикини зона, крака, гърди, гръб и др.

Не скубете, чоплете или стискайте врастналите косми!

  • Употреба при наличието на врастнали косми:

Серумът се нанася сутрин и вечер върху суха кожа на засегнатите участъци. Не се отмива! Видими резултати след 48h. При необходимост нанасяйте х 1 дневно до пълното израстване на косъма.

  • Употреба за превенция врастването на космите при бръснене:

Серумът се нанася след процедурата и отново след 10h. Не се отмива! След попиване може да се използва афтершейв/лосион. При необходимост нанасяйте х 1 дневно до пълното израстване на косъма.

  • Употреба за превенция врастването на космите при кола маска, епилация и друг вид обезкосмяване:

Областта подлежаща на обезкосмяване се третира два дни преди процедурата + серумът се нанася 10 мин. преди самата процедура.  За гладка кожа и туширане на раздразненията нанасяйте за още 2-5 дни. Превантивно при честа поява на врастнали косми използвайте серума ежедневно (х 1/ден)

  •  За отстраняване на черни точки и петна:

Прилагайте два пъти дневно. Да не се измива с вода. Появата на резултат може да отнеме до два месеца. (х2/ ден)

Отстраняването на черни точки и петна по кожата често е неприятно занимание и в същото време определено е спроменлив успех във времето, тъй като механичното отстраняване на черни точки и петна е краткотрайно. Депигментиращ рол-он PFB Vanish + Chromabright©, възтановява Вашата кожа. Черните точки и петна се дължат на увеличението на меланина в кожата. Могат да бъдат предизвикани от  хормонален дисбаланс, излагането на слънце, бременност, липса на витамини, някои лекарства, липса на сън, твърде много стрес и т.н. Черните точки или петната по лесно могат дори дадоведат до ниско самочувствие. За щастие, има лечения – Депигментиращ рол-он PFB Vanish + Chromabright© ще Ви помогне за изчистване на кожата и отстраняване на черни точки и петна по нея.

Състав

ДЕПИГМЕНТИРАЩ   ексфолираща  формула с гликолова, салицилова  млечна киселини, екстракт от кората на бяла върба (Salix Alba) и CHROMABRIGHT® (депигментиращ агент).

Комплекс  ексфолианти с ускорено проникване  и  мощно действие.

  • Салициловата киселина има противогъбично, кератолитично и бактериостатично действие. Тя има силно кератолитично действие на дълбочина в роговия слой като предизвиква излющването му. Подпомага нормалната кератинизация. Увеличава ендогенното хидратиране чрез редукция на pH ефективно разтваря тънката кожа, която покрива врасналите косми.

  • Гликоловата киселина е ексфолиращ продукт за щадящ пилинг на кожата. Тя  предизвиква отстраняване на мъртвите и увредени епителни клетки, което стимулира синтеза на нови. Тенът се изравнява, намалява броя и дълбочината на мимическите линии, кожата възвръща свежестта и блясъка си. Резултатът е видим и дълготраен – без петна, неравности и други нежелани дефекти.

  • Млечната  киселина стимулира естественото производство на колаген – омекотява кожата

Гликолова киселина и млечна киселина, като комбинация  имат отличен ексфолиращ и овлажняващ ефект, благодарение на добрата съвместимост между тях и кожата.

  • Екстрактът от кората на бяла върба е отлична алтернатива на синтетичните салицилови препарати. За разлика от аспирина той не притежава странично действие, освобождава се по-деликатно в организма и осигурява по-дълготраен аналгетичен ефект. Екстрактът от кората на бяла върба се използва успешно за лечение на остра и хронична болка, инфекции и простудни заболявания. Корите на Salix alba съдържат от 5 до 7% гликозида салицин, който се разпада в организма под влияние на ензима саликаза на салигенин, който по-нататък се окислява до салицилова киселина. Срещат се още флавоноиди и 5 до 10% проантоцианидини (кондензирани танини), които са известни със заздравяващите си и кръвоспиращи свойства.

  • Сhromabright Нова патентована съставка, предназначена за изсветляване, депигментиране и балансране цвета на кожата, която не проявява цитотоксичен ефект, не дразни и не предизвиква сенсибилизация (чувствителност). Действа чрез инхибиране на активността на тирозиназата, което води до изсветляващо и балансиращо цвета на кожата въздействие, напълно безопасно е,  показва добра стабилност  и притежава фотозащитно действие върху кератиноцитите в човешката кожа. Това спомага за предотвратяване на увреждането на кожата от UV лъчите причиняват.

Само за външна употреба

Нанася се върху кожата!

Да се избягва контакт с очите и лигавиците!

Да не се поглъща! Да не се употребява при установена алергия към aspirin!

Да не се употребява при бременност и кърмене!

Да се пази от деца!

Състав:

SDAlcohol 40 B, Isopropyl Alcohol, Propylene Glycol, Acetylsalicylic Acid, Glycerin, Water, Butylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Hydroxypropylcellulose, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Dimethylmethoxy Chromanyl Palmitate, Salicylic Acid, Glycolic Acid, Lactic Acid, Fragrance.

 

Опаковка : 93g / 120ml

 

Прочети ощеShow less
Подробности за продукта
Доставка
You may also like
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Полезен? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Напиши коментар

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Отговори @ANSWERS_NB@ Харесвания @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Неодобрения @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Коментари @COMMENTS_NB@
Напиши отговор Добави коментар
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Отговор
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Добави коментар @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in