виж още резултати
No products were found.
Био масло от българска шипка х 50 мл Zoya Goes Pretty

Био масло от българска шипка х 50 мл Zoya Goes Pretty

Едно от най-ефективните масла за третиране на бръчки и белези.

Анти ейдж ефект. Стяга и тонизира.

Прочети ощеShow less
19,15 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Био масло от българска шипка х 50 мл Zoya Goes Pretty

Познато като едно от най-ефективните масла за третиране на бръчки и белези, шипковото масло е идеално за ежедневна грижа за кожата. Има стягащ и тонизиращ ефект и спомага за изглаждането на тена. 

Подходящо за смесена, нормална, суха и зряла кожа.

Био българско шипково масло, извлечено от семената на плодовете на диворастящи шипкови храсти, виреещи при уникалните климатични условия на Южна България:

- Извлича се от семената на плода шипка (Rosa canina L.) чрез технология на студено пресоване;

- 100% чист, натурален и нерафиниран продукт, който съдържа само естествени биологични компоненти;

- Целият производствен процес е насочен към максимално запазване на ценния биохимичен състав на натуралното шипково масло;

- Плодовете се берат ръчно, старателно се почистват и сушат. Готовите семена се пресоват в преса, специално изработена за шипкови семена при температура на изходящото масло от 38°C до 42°C. Следва филтриране на шипковото маслото при температура на процеса от 20°C до 30°C. Готовото масло се съхранява грижливо при температури между 10°C и 25°C.

Познато като едно от най-ефективните масла за третиране на бръчки и белези, шипковото масло е идеално за ежедневна грижа за кожата. Има стягащ и тонизиращ ефект и спомага за изглаждането на тена. Подходящо за смесена, нормална, суха и зряла кожа.

Начин на употреба:

Напръскайте лицето с флорална вода и нанесете 2-3 капки от маслото с леки масажни движения. Възможно е леко да оцвети кожата, но след попиване оцветяването изчезва. Възможно е да оцвети дрехите или възглавниците. Съхранявайте на тъмно сухо място. Пазете от директна слънчева светлина.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in