виж още резултати
No products were found.

Солкосерил дентална паста х 5 г

Паста за устна лигавица при наранявания на венци и устни (афти, гингивит, периодонтит, наранявания от зъбни протези).

Стимулира възстановяването.

За възрастни и деца над 2 г.

Продуктът е изчерпан. 

Прочети ощеShow less
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ Солкосерил дентална паста:

Солкосерил паста за зъби се използва в устната кухина или за венци при болезнена и възпалена мукозна мембрана в устната кухина:

 - наранявания на венци и устни ( афти, гингивит, периодонтит);

 - наранявания от зъбни протези; 

 - проблемно никнене на постоянни зъби и мъдреци. 


Солкосерил дентална паста 5 г се използва и като ранева превръзка след почистване на зъбен камък, кюртаж, периодонтални операции, зъбна екстракция с последващо протезиране, алвеолит. 

Солкосерил паста за устна лигавица предпазва тъканите от хипоксия и/или от субстратна недостатъчност. Стимулира възстановяването на обратимо увредените функции на тъканите и подобрява качеството на оздравителния процес. Локалния анестетик полидоканол обратимо блокира периферните нерви за 1-5 часа.


АКТИВНИ СЪСТАВКИ
Солкосерил дентална паста 5 г:

Депротеинизиран хемодиализат от телешка кръв, химично и биологично стандартизиран (Protein free haemodyalisate of calf blood, chemically and biologically standardised) 2,125mg/g, полидоканол 600 (Polidocanol) 10mg/g.

Солкосерил дентална паста 5 г е подходяща за: 

Възрастни и деца над 2 години.


ДОЗИРОВКА
Солкосерил дентална паста 5 г:

Нанасяйте тънка ивица паста (около 0,5 cm дължина) върху лезията, 3-5 пъти дневно. Препоръчва се да се прилага преди лягане.

Пастата се нанася внимателно, без да се втрива. Най-добър начин за нанасяне на пастата с мястото дае подсуши с памучен тампон. След това, пастата се нанася равномерно с намокрен връх на пръста или след изплакване на устата. Това ще спомогне пастата да набъбне и да образува защитен филм.

В случай на рани от протези, пастата трябва да се нанесе върху измитите и подсушени протези. За да се подобри фиксацията на протезите, изплакнете устата си преди да ги поставите.

Продължителността на лечението е до пълно затваряне на раните.


Предупреждения:

He прилагайте, ако сте алергични (свръхчувствителни) към активните вещества или към някоя от останалите съставки. При бременност и кърмене трябва да се консултирате с Вашия лекар, преди употребата на което и да е лекарство.

Опаковка:

Солкосерил дентална паста се предлага в тубичка от 5 г.

Солкосерил паста за зъби / дентална паста е лекарство, предназначено за болезнени и възпалителни раздразнения на устната лигавица, венците и устните - афти, гингивит, периодонтит. Използва се и при наранявания от зъбни протези, при проблеми, свързани с никнене на постоянни зъби и мъдреци. Подходяща за възрастни и деца над 2 години.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in