виж още резултати
No products were found.
Олигрип Ден и нощ табл. х 16

Олигрип Ден и нощ табл. х 16

Парацетамол и псевдоефердинов хидрохлорид.

Прочети ощеShow less
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Олигрип Ден и нощ табл. х 16

Олигрип Ден и Нощ е показан за краткотрайно лечение на симптоми на настинка и грип, като напр. болка, главоболие и/или повишена температура, само в комбинация със симптоми, които преди лягане водят до трудно заспиване.

Това лекарство е за приложение при възрастни и юноши над 15 години.

Олигрип Ден и Нощ таблетки съдържат 2 различно оцветени таблетки, които да се използват през различните части на деня. Белите таблетки съдържат парацетамол (за облекчаване на болката) и псевдоефедрин хидрохлорид (деконгестант, който отпушва запушен нос) и са за употреба през деня. Сините филмирани таблетки съдържат парацетамол и дифенхидрамин хидрохлорид (антихистамин, който помага за изчистване на секрета и по този начин помага за заспиване) и са за употреба само вечер. Олигрип Ден и Нощ е показан за краткотрайно симптоматично лечение на назална и синусна конгестия, свързана със симптоми на настинка и грип, като напр. болка, главоболие и/или повишена температура, само в комбинация със симптоми, които преди лягане водят до трудно заспиване.

ДОЗИРОВКА Олигрип Ден и нощ табл. х 16: 

Възрастни и юноши на възраст 15 и повече години: През деня: 1 бяла таблетка през 4-6 часа, до 3 пъти на ден (една таблетка сутрин, на обед и следобед); Вечер: 1 синя таблетка да се приема вечер.

Прочети ощеShow less
Product Details

Data sheet

Форма
Таблетки
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in