виж още резултати
No products were found.

Алевин Сакрум превръзка за сакрална област 22х22см / 17х17см х 1 бр.

За по-бързо заздравяване на рани от залежаване в сакралната област.

Прочети ощеShow less
38,42 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Алевин Сакрум превръзка за сакрална област 22х22см / 17х17см х 1 бр.

Алевин Сакрум превръзка за сакрална област насърчава ранното заздравяване. ALLEVYN Sacrum позволява образуването и поддържането на влажна среда за заздравяване на раната на повърхността на раната, като предотвратява образуването на есхари и насърчава бързото и безпроблемно заздравяване.

Профилирани краища на превръзката - ALLEVYN Sacrum има профилирано напречно сечение, стесняващо се до микротънки краища, което гарантира, че превръзката остава здраво на мястото си и намалява риска от случайно отстраняване чрез срязване между превръзката и дрехите или постелката.

Анатомична форма - уникалният анатомичен дизайн се приспособява към сакралната област, като се оформя в аналната цепка, осигурявайки сигурно лечение на язви от натиск и намалява риска от протичане.

Бактериалноустойчива/ водоустойчива - Външният полиуретанов слой на лепилото ALLEVYN предотвратява проникването на излишния ексудат от превръзката и свежда до минимум вероятността от кръстосано замърсяване и инфектиране на раната, като по този начин повишава комфорта на пациента и намалява разходите за здравеопазване. Освен това позволява да се следи количеството течност в превръзката.

Комфорт с възглавничка - превръзките ALLEVYN Sacrum са меки и възглавнички, които осигуряват отличен комфорт и защита на пациента.

Превръзките ALLEVYN LIFE се предлагат в различни форми и размери, включително варианти, специално разработени за двете места с най-висок риск от поява на рани от натиск - сакрална област и петата.

ХАРАКТЕРИСТИКИ Алевин Сакрум превръзка за сакрална област х 1 бр.:

  • Оформена така, че да приляга на сакралната област;
  • Лепило с ниска степен на алергичност;
  • Конусовидна конструкция и микротънки ръбове;
  • Уникална триламинатна конструкция;
  • Перфориран слой за контакт с раната;
  • Силно абсорбиращ централен хидроцелуларен слой;
  • Водоустойчив и устойчив на бактерии външен филмов слой.

Производител:

Smith & Nephew

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in