Click for more products.
No produts were found.

Кверцетин с бромелаин капс. х 120 Нау Фудс

Един продукт със силни противовъзпалителни и антиалергични характеристики.

65,00 лв. (с данък)
Всички продукти на марката:
теми:
Добави в списъка с желания
Описание

Кверцетин с бромелаин капс. х 120 Нау Фудс e продукт със силни противовъзпалителни и антиалергични характеристики. Той разчита на комбинацията от кверцетин и бромелаин – биофлавоноид и ензим с растителен произход и доказана сила.

Кверцетин и бромелаин имат до голяма степен припокриваща се насоченост.

Биофлавоноидът багри плодовете на растенията в синьо и червено. Притежава мощно антиоксидантно действие. Той заздравява стените на клетките по-качествено даже от витамин С.

Повлиява положително и най-коварните алергии, при това без да води до сънливост. Постига го, като оптимизира нивата на хистамина, който – когато е с висока концентрация в организма ни – подкопава имунната система и отваря път на алергиите.

Невероятната му противовъзпалителна мощ пази лигавиците, белите дробове, очите и подтиска самата възможност за алергия. В същото време е приложим при всички възпалителни процеси в тялото. Чудесно средство е срещу умора, стрес, нервни напрежения и др.

Ензимът от дуото кверцетин и бромелаин освен антивъзпалително и обезболяващо средство, е най-известен със способността си да разгражда белтъците независимо от киселинния или алкален характер на средата. Това му отрежда завидно място както сред добавките за по-добро храносмилане и усвояване на протеините, така и сред тези, на които се разчита да почистват кръвта от отпадни и вредни белтъчини и от плаки по стените на кръвоносните съдове. Той е отличен за следтренировъчно възстановяване на мускулите.

BB-Team избра да ви предложи този суплемент, защото името на производителя му е гаранция за качество и ефективност. Той е особено подходящ за подкрепа на вашата цялостна програма за здравословен живот. Синергията на кверцетин и бромелаин ще укрепи и пази здравето ви, ще ви осигури комфорт и успешен тренировъчен процес, ако сте спортисти.

Състав на продукта

Съставка Количество % RDA*

Дозировка

Доза 2 капс. ±

Дози в опаковка 60 ±

Билки

Кварцетин (Quercetin) 800 mg ±

Ензими

Бромелаин (Bromelain) 200 mg ±

* Дневната доза (RDA) е съобразена с хранителен режим от 2000 ккал дневно.

Начин на употреба

Приемайте по една доза от 2 капсули 15-20 минути преди хранене, от 2 до 3 пъти на ден.

Ако приемът на празен стомах преди яденето причинява стомашни неразположения, приемайте продукта по време на храненето.

Подробности за продукта
Коментари
Няма коментари

Напишете вашето мнение за продукта

  • Kaчество:
Опишете продукта с няколко кратки думи.
Свързани продукти
Кверцетин_500 мг Уебър_Натуралс Кверцетин_500 мг Уебър_Натуралс
Купи
За имунната система
Уебър Натуралс / Webber Naturals
68,57 лв. (с данък)
Кверцетин за имунната система, против възпаления.  Натурален продукт в помощ при алергии.  Предпазва кръвоносните съдове. Антиоксидант. Икономичната опаковка от 140 капсули е достатъчна за 4 месеца и половина от по 1...
Бърз преглед
Виру_Сейф_мелатонин Виру_Сейф_мелатонин
Купи
За имунната система
Натстим ЕООД
29,19 лв. (с данък)
Хранителната добавка Виру Сейф + представлява комбиниран специфичен антиоксидантен комплекс за подобряване на защитните сили на организма срещу различни вирусни инфекции, в условията на епидемии и пандемични кризи.
Бърз преглед
Витамин С и кверцетин биофлавоноиди х 60 капс Natural Factors Витамин С и кверцетин биофлавоноиди х 60 капс Natural Factors
Купи
За имунната система
Natural Factors
22,69 лв. (с данък)
Високоефективен, отличен продукт съчетаващ имуностимулиращите и антиоксидантните свойства на биофлавоноидите срещу патогенните причинители на респираторни инфекции. Увеличава ефективността на витамин С, като...
Бърз преглед
Антиоксидантна_формула_табл_Нейчърс_Уей Антиоксидантна_формула_табл_Нейчърс_Уей
Купи
Витамини и минерали
Nature's Way
46,54 лв. (с данък)
Богат микс от антиоксиданти и витамини в една таблетка. Витамини А, С и Е, цинк, селен, мед, л-цистеин хидрохлорид, кверцетин, червено вино, екстракт от зелен чай и коензим Q10. Срещу свободните радикали и оксиданти в...
Бърз преглед

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in