виж още резултати
No products were found.

Джинджира Актив спрей 30 мл Борола

Подходящ при остви възпаления, раздразнения и инфекции на кожата.

Прочети ощеShow less
15,56 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Джинджира Актив спрей 30 мл БОРОЛА

Джинждира Актив спрей е продукт, подходящ за острата фаза на раздразнение, възпаление и кожни инфекции. Той успокоява, овлажнява, омекотява и подобрява еластичността на кожата. Комбинацията от цинков оксид с екстракт от лайка и невен действа благоприятно при раздразнение на кожата вследствие на: подсичане, одраскване, козметични процедури, излагане на слънце. ДжинДжира Актив спрей има противовъзпалителен, антимикробен, болкоуспокояващ, противосърбежен и регенериращ ефект. Не цапа и не изсушава кожата, безопасен и хипоалергичен (без консерванти, оцветители и ароматизатори).

ДЖИНДЖИРА АКТИВ СПРЕЙ 30 МЛ БОРОЛА е предназначен за остри фази на кожни раздразнения, възпаления и инфекции. Действа успокояващо, овлажняващо и омекотяващо. Възвръща еластичността на кожата. В състава си комбинира цинков оксид с екстракт от лайка и невен. Помага още при подсичане, одраскване, след слънчеви изгаряния и козметични процедути. Има противовъзпалителен, противосърбежен, антимикробен и болкоуспокояващ ефект.

НАЧИН НА УПОТРЕБА Джинджира Актив спрей 30 мл Борола:

ДЖИНДЖИРА АЛБА АКТИВ СПРЕЙ 30 МЛ БОРОЛА е подходящ за деца и възрастни. Нанася се 3 пъти дневно върху засегнатия участък като се втрива леко в кожата. След 5-7 дни терапията може да  продължи с ДжинДжира® Алба или ДжинДжира Алба Бебе.

Прочети ощеShow less
Product Details

Data sheet

Форма
Спрей
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in