виж още резултати
No products were found.

Молутрекс 5% Калиева основа за лечение на молуски х 3 мл

5% калиева основа за премахване на молуски

Прочети ощеShow less
35,54 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Молутрекс 5% Калиева основа за лечение на молуски х 3 мл

5% калиева основа за премахване на молуски – Molluscum contagiosum.

Молуските са полусферични, с леко хлътване в средата., често са множествени с различен размер. Молуските са заболяване, което се причинява от ДНК вируси. Абсолютно е задължително, преди използването на този продукт, да се прочете внимателно листовката, защото тя съдържа важна информация за начина на приложението му. При въпроси се посъветвайте с вашия лекар или фармацевт.

Показания: Молуски* (Molluscum contagiosum)

Начин на приложение: За външна употреба! Преди употреба флаконът да се постави на гладка повърхност, за да се избегне евентуалното му разливане!

Поставя се малко количество от продукта върху четчицата. Тя се докосва до ръба на флакона, за да се избегне образуването на капка. Разтворът се нанася върху молуските с помощта на четчицата. Тя се потапя във флакона на всеки 3 апликации. Да се повтарят апликациите върху една и съща молуска в няколко последователни дни до появата на възпаление. Това става обикновено между 4-и и 10-и ден. В един ден се правят 2 апликации - сутрин и вечер. Възпалението е знак за бъдещото излекуване на молуските, което става обикновено след 4 до 6 седмици. МОЛУТРЕКС не трябва да се използва при възпалени молуски. МОЛУТРЕКС не трябва да се прилага върху една и съща лезия повече от 14 последователни дни.

ВНИМАНИЕ! МОЛУТРЕКС е корозивен. Абсолютно е задължително приложението на разтвора само върху лезиите!

Да не се използва върху лигавици или в зоната около очите. При кърмене е противопоказано да се използва този продукт върху тези части на тялото, които могат да бъдат в контакт с бебето. Използването на МОЛУТРЕКС не се препоръчва при пациенти с остра форма на атопичен дерматит и при хора с понижен имунитет (напр. HIV позитивни).

В случай на контакт на продукта с кожата около молуска мястото да се измие обилно с вода.

В случай на контакт с очите те да се изплакнат обилно с вода. Да не се търкат очите и лигавиците при случайно попадане на продукта върху пръстите, а те да се измият с вода незабавно.

Начин на съхраниение: МОЛУТРЕКС не трябва да се използва след изтичане срока на годност, изписан на флакона! След употреба капачката да се затвори добре!

Флаконът да се съхранява във вертикално положение!

Да се съхранява извън досега на деца! Флаконът може да се използва до 1 месец след отварянето му. Съхранява се на стайна температура. Всеки флакон е за индивидуална употреба и не трябва да се използва от други!

Опаковка: Флакон от 3 ml, за локално приложение, с обезопасена капачка за деца и шпатула.

*Молуските представляват полусферични, перловидни лезии на кожата с леко хлътване в центъра. Най-често са множествени и с различен размер.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in