виж още резултати
No products were found.

Себинил крем гел при себорея х 50 мл

Механизмът на действие на Себинил крем се дължи на:

 - намаляване на омазняването на кожата;

 - възстановяване на състоянието на кожната бариера;

 - осигурява защита срещу появата на инфекции;

 - балансирана кожна флора.

Прочети ощеShow less
32,49 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Себинил крем гел при себорея х 50 мл

Себинил крем гел при себорея подпомага за намаляване на омазняването на кожата; за възстановяване на състоянието на кожната бариера; осигурява защита срещу появата на инфекции; балансирана кожна флора.

Sebinil крем е медицинско изделие за регулация на себума и нормализиране на кожната реактивност. Неговите съставки взаимно се допълват, допринасяйки за регулирането на себорейните прояви:

Adelmidrol е съединение, способно да индуцира повишаване на отделянето на субстанция, която биологично регулира мастоцитите и е важна за техния контрол.

Транс-травматична киселина, която поддържа и възстановява сливането на кератиноцитите при увреждане на кожата, противодейства на гъбични и бактериални агресии, като същевременно защитава физиологичната и оптимална влажност на кожата.

Акрилатен съполимер за контрол на окисляващата се или окислена свободна мастна киселина на кожния слой в зони с висока плътност на мастните жлези.

Echinacea angustifolia, уснинова киселина и фитосфингозин, които насърчават контрола на микробното натоварване.

НАЧИН НА ДЕЙСТВИЕ на Себинил крем гел при себорея х 50 мл: 

Механизмът на действие на Себинил се дължи на намаляване на омазняването на кожата и на възстановяване на състоянието на кожната бариера, осигурявайки защита срещу появата на инфекции и балансирана кожна флора.

Себорейните разстройства създават благоприятна среда за развитието локални инфекциозни състояния. Различни микроорганизми, които са нормална част от флората на кожата се размножават и могат да се превърнат в болестотворни. Това се отнася например за Propionibacterium acne и Pityrosporum/Malassezia spp. В кожни области с високо производство на себум като лицето, торса и скалпа, този процес е значително улеснен, което води до началото на активна инфекция и развитие на кожни лезии.

СЪСТАВ Себинил крем гел при себорея х 50 мл:

Вода, екстракт от Echinacea angustifolia, ПЕГ-40-хидрогенирано рициново масло, аделмидрол (INN), лаурил метакрилат/гликол диметакрилат кросполимер, карбомер, уснинова киселина, натриев хидроксид, триклозан, натриев хиалуронат, ундециленова киселина, бромелаин, 2-бромо-2-нитропропан-1,3-диол, биотин, фитосфингозин, транс-2-додеценедионова киселина.

НАЧИН НА УПОТРЕБА Себинил крем гел при себорея х 50 мл:

Нанасяйте Себинил два или повече пъти на ден, в достатъчно количество, равномерно разпределено върху засегнатите зони, до отшумяване на симптомите или както е предписано от Вашия лекар.

Продуктът, поради специфичните си биоадхезивни характеристики, остава в зоната на приложение за дълъг период от време, като по този начин осигурява оптимален дълготраен ефект.

Предупреждения:

Само за външна употреба. Съхранявайте продукта на хладно и сухо място при стайна температура. Избягвайте контакт с очите; измийте обилно в случай на попадане на продукта в очите. Дръжте далеч от деца. Продуктът не е подходящ за хора, чувствителни към

някоя от съставките. Преустановете употребата, ако се появи продължително парене при нанасяне.

Най-добре да се използва преди датата, посочена на опаковката.

Производител:

EPITECH Group SpA Via Egadi, 7, 20144-Milano

Дистрибутор:

Натурфарма България ЕООД Опаковка:

50 мл

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in