виж още резултати
No products were found.

ПАРАНИТ СПРЕЙ ПРОТИВ ВЪШКИ 100 МЛ

Спрей против главови въшки

Прочети ощеShow less
22,09 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Предназначение:

ПАРАНИТ СПРЕЙ ПРОТИВ ВЪШКИ 100 МЛ е клинично тестван и доказано ефективен продукт в борбата срещу главовите въшки. Специалната му формула съдържа минерални масла и диметикон, които оказват двойно физическо действие, протичащо чрез задушаване и дехидратиране за постигане на максимален ефект. Тъй като не съдържа инсектициди, не е възможна появата на резистентност.

Начин на употреба:

Първа стъпка - обстойно проверете за наличие на въшки с помощта на ситен гребен като разресвате кичур по кичур косата на всеки член на семейството. Използвайте спрея още на същия ден при всички, на които сте открили въшки, за да се избегне повторно опаразитяване. Проверявайте сутрин на суха коса като наблягате на областта в корените, зад ушите и по тила. След всяка употреба, внимателно почистете гребена с хладка, сапунена вода, за да се избегне допълнително опаразитяване.

Втора стъпка - нанесете Паранит като държите флакона на около 10 см от косата. Впръскайте равномерно върху суха коса. Масажирайте в корените. Оставете да подейства около 15 мин.

Трета стъпка - измийте косата с шампоан. Уверете се, че добре сте изплакнали всичко. При необходимост, измийте косата още един път.

Четвърта стъпка - на все още влажна коса отстранете въшките и техните яйца с помощта на ситния гребен. Разделете косата на 4 части: от челото до тила и след това от едното до другото ухо. При по-дълга коса, може да вържете всяка част. С цел  да се избегне повторно опаразитяване, след всеки кичур почистете гребена с памучен тампон или късче памук и винаги решете косата от върха на главата към края.

Пета стъпка - повторете същата процедура след 7 дни. По този начин се гарантира прекъсване на жизнения цикъл на въшките. 

Няма риск при повтаряне на процедурата  няколко пъти. 100 мл от разтвора са достатъчни за 4 приложения, в зависимост от дължината на косата.

Шеста стъпка - обезпаразитете всички дрехи, спално бельо, хавлии и други вещи, които са били в контакт със засегнатият човек от къщата, като ги изперете на 60 градуса. Внимателно почистете къщата и колата с прахосмукачка и после изхвърлете торбичката.

Важно:

Не използвайте ако сте алергични към някоя от съставките.

Не е подходящ за деца под 2 години.

Няма противопоказания относно употребата на Паранит спрей при бременни жени. Въпреки това ви съветваме, при бременност или кърмене да се консултирате с вашия лекар преди употреба.

Възможно е да предизвика сърбеж или дразнене около очите, излющване на скалпа, раздразнение на скалпа, ушите или врата.

Предупреждения:

Само за външно приложение. В случай на инцидентно поглъщане се обърнете към лекар.

Избягвайте контакт с очите и лигавиците.

При контакт с очите, изплакнете обилно с вода. Не използвайте в случай на алергия към някоя от съставките.

При поява на обрив, дразнене или свръхчувствителност, незабавно преустановете употребата и измийте косата си с шампоан, който използвате обичайно.

Състав:

Минерално масло и диметикон.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in