виж още резултати
No products were found.

ВИПРИН ЛОСИОН ЗА КОСА СРЕЩУ ВЪШКИ 100 мл

Лосион за коса против въшки + специален гребен за разресване.

Прочети ощеShow less
8,99 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

ВИПРИН ЛОСИОН ЗА КОСА 100 МЛ представлява ефективно средство за борба с главовата въшка и нейните гниди. Въшките се закрепят здраво за косъма и пият кръвта на гостоприемника си на всеки 2-3 часа, което води до особено неприятен сърбеж. Отстранена от гостоприемника си, въшката умира до 24 часа. Възрастната въшка снася 5-9 яйца на ден. Кафявите яйца се залепват за косъма на около 1 - 1,5 см от кожата на главата, където е топло. Младата въшка се излюпва след 7 - 9 дни. Празните яйца, наричани още гниди, остават залепени за косъма. Те са бели на цвят и в тях вече няма жива въшка и се отстраняват чрез разресване на косата по цялата й дължина със ситната част на гребенчето, което е приложено във всяка опаковка на Виприн.

Начин на употреба:

1. Завийте раменете на човека със светла кърпа, така че лесно да можете да забележите падналите сиви или червеникави въшки. 

2. Нанесете лосиона върху косата до пълното й овлажняване. Втрийте в корените. Разрешете със специалното ребенче. наблегнете на областта около ушите и врата.

3. След разресване с едрата част на гребена, оставете да подейства 30 минути.

4. Отново разрешете.

5. Измийте косата обилно.

6. Разрешете със ситната част на гребенчето, за да премахнете гнидите, които се намират на около 1 сантиметър от корена на косата. За постигане на по-добър резултат разресването се извършва кичур по кичур. Периодично се отстраняват полепналите по гребенчето жълтеникаво-бели гниди с четка под течаща вода.

Ако са останали неотстранени гниди / яйца, те могат да се излюпят след 7-10 дни. Поради това се препоръчва процедурата да се повтори след 7-10 дни. Препоръчват се 3 обработки, за да се гарантира пълното премахване на въшките.

Само за външна употреба.

Състав:

Aqua; Isopropyl Alc.; Glycerin; Cocos Nucifera Oil; Parfum; Dimethicone.

Важно:

Съхранявайте в оригиналната опаковка, на място недостъпно за деца.

Флаконът да не се излага дълго на пряка слънчева светлина.

Температура на съхранение - под 40 градуса.

Да се използва в рамките на срока на годност, указан на опаковката.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in