виж още резултати
No products were found.

Паранит Екстра Стронг спрей против въшки х 100 мл

Убива въшките и гнидите за 5 мин.

Предпазва от повторно заразяване до 72 часа. 

100% ефективен - без силикон, без инсектициди.

За деца над 1 г.

Прочети ощеShow less
26,24 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Предимства Паранит Екстра Стронг спрей против въшки

Паранит Екстра Стронг спрей е с тройно действие:

1. Третира - дехидратира и задушава въшките.

2. Предпазва - със силно изразен третиращ и предпазващ ефект, продуктът съдържа фактор за протекция срещу въшки (LPF), вещество, което отблъсква въшките от косата и я предпазва от повторно заразяване до 72 часа.

3. Лесен за отмиване, без съдържание на силикон.

Какво представляват въшките?

Главовата въшка е мъничко безкрило насекомо, което живее изключително в косата и се храни с кръв. Тя се движи чрез своите 3 чифта крака, които й позволяват да се прикрепи към косата. Възрастната въшка е с дължина 3-4 мм и живее около 30 дни. Женската въшка може да снесе 200 до 300 яйца през живота си. Те се излюпват след 7 дни и стават възрастни след 10 дни. При хранене въшките инжектират слюнка в скалпа, което може да предизвика реакция на свръхчувствителност, което води до силен сърбеж и дразнене. Състоянието се потвърждава чрез внимателно изследване на косъма, търсене на въшки или яйца, които са по-лесно видими.

Въшките се прехвърлят главно от една глава на друга - или в резултат на директен контакт, предимно с деца в пряката им среда, или чрез контакт с шапки, шалове, якета, гребени, меки играчки и др. Въшките не са признак за лоша хигиена, точно обратното, въшките предпочитат чиста естествена коса.

СЪСТАВ Паранит Екстра Стронг спрей против въшки х 100 мл:

Средни(петрол) хидротретирани дестилати, полиизобутен, изододекан-акрилов кополимер, гераниол, фенилетилов фенилацетат, цитронелол, неролидолови изомери, геранилацетат, масло от синапено семе.


Паранит Екстра Стронг спрей


НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ
 Паранит Екстра Стронг спрей против въшки х 100 мл:

Проверете за наличие на главови въшки. Използвайте приложения гребен с фини зъби против въшки, за да проверите старателно косата на всеки член от семейството, за предпочитане на дневна светлина. Третирайте всички, които имат въшки, в един и същ ден, за да избегнете повторно заразяване.

- По-лесно е да проверите суха коса. Първо, срешете косата, за да премахнете сплитания, и след това проверете кичур по кичур. Проверете корените на косата, зад ушите и на тила, тъй като често в тези области се намират въшки и яйца. След всяка употреба внимателно почиствайте гребена в хладка сапунена вода, за да избегнете по-нататъшно заразяване.

Стъпка 1: нанесете Паранит Extra Strong третиращ и предпазващ спрей.

Разклатете бутилката преди употреба.Нанесете достатъчно количество Паранит Extra Strong третиращ и предпазващ спрей директно върху суха коса. Нанесете равномерно върху суха коса, от корените към върховете.  Уверете се, че сте покрили цялата коса и скалп. Масажирайте добре, като обръщате особено внимание на шията и зад ушите. 

100 ml = до 4 нанасяния, взависимост от дължината на косата.

Стъпка 2: оставете да подейства за 5 минути.

Оставете да подейства в продължение на 5 минути . За да се по-гарантира успешно третиране гниди оставете за до 10 минути.

Стъпка 3: измийте косата.

Нанесете достатъчно количество козметичен шампоан за мазна коса директно по косата, без първо да изплаквате Паранит спрей, и се уверете, че сте го нанесли по цялата коса. Добавете вода и разпенете старателно. Изплакнете пяната. Може да е необходимо да нанесете шампоан няколко пъти, за да премахнете лосиона от косата. След това изплакнете обилно. Продуктът се изплаква лесно с топла вода (не използвайте студена вода). Повторете процедурата по измиване, ако сте използвали козметичен шампоан.

Стъпка 4: премахнете въшките и техните яйца.

Преди да изсушите косата, използвайте приложения гребен Паранит против въшки, за да премахнете въшките и техните яйца. Не използвайте сешоар, преди да изплакнете продукта.

Срешете мократа коса с гребена с фини зъби против въшки. Разделете косата на 4 секции: от челото до тила, след това от едното ухо към другото. За дълга коса можете да сплетете всяка секция. Третирайте всяка секция, като изолирате малки кичури коса, така че да се вижда скалпа. Срешете всеки кичур коса, като започнете възможно най-близо до главата. Като използвате гребена, отстранете всяка въшка и/или яйце, които намерите. Всеки кичур коса, който не съдържа яйца, може да бъде поставен на една страна. За да избегнете повторно заразяване, почистете гребена след кичур с памучен тампон и винаги сресвайте от корените към върховете.

Главовите въшки не могат да развият резистентност към Паранит Екстра Стронг третиращ и предпазващ спрей, тъй като той има нехимичен начин на действие. Възможно е обаче третираните хора да се заразят с въшки от други нетретирани лица (например в училище).

Благодарение на своята LPF технология Паранит изключително силен третиращ и предпазващ спрей намалява шансовете за повторно заразяване до 72 часа*.

След 7 дни проверете отново сухата коса за въшки. Повторете третирането, ако е необходимо. Няма рискове, свързани с повторно третиране с Паранит, той ще бъде все така ефективен.


Паранит Екстра Стронг продукти - Екстра Стронг шампоан и Екстра Стронг спрей

Паранит Есктра Стронг шампоан и спрей


Прозводител:

Omega Pharma / Омега Фарма, Белгия

Опаковка:

Паранит Екстра Стронг спрей се предлага в опаковка от 100 мл.

Паранит Екстра Стронг спрей за третиране на въшки и гниди за деца над 1 г. 100% ефективен за 5 мин. с 1 нанасяне. Унищожава бързо въшките и гнидите.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in