виж още резултати
No products were found.

Хигиеника плюс лосион против въшки х 60 мл Дансон

Ефекивен продукт против въшки и гниди, без химикали. 

С 4% Диметикон. 

За деца над 3 години; бременни, кърмещи жени, астматици и хора с алергии.

Прочети ощеShow less
7,19 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Хигиеника Плюс лосион против въшки и гниди с гребен на Дансон

Предназначение: Хигиеника плюс лосион против въшки е ефективен продукт за премахване на въшки и гниди, без да съдържа никакви химично или биологично активни химикали. Той е ефективен срещу въшки и гнидите им, не е токсичен. Безопасен за деца над 3 години, бременни жени, кърмещи жени, астматици и хора с алергии.

Основната съставка Диметикон действа физически срещу въшките. Tой изцяло покрива паразита, като прониква в дихателната му система и го задушава, правейки процеса по отстраняване на въшките ефективен. Не си взаимодейства с кожата на главата. Диметикон не съдържа никакви разтворители, които могат да причинят проблеми за потребители, страдащи от астма.


АКТИВНА СЪСТАВКА Хигиеника плюс лосион против въшки х 60 мл Дансон:

Диметикон – 4%.


Други съставки: Екстракт от листа на дървото Нийм – 5%, Лавандулово масло – 0,1%, Циклопентасилоксан – до 100%.


НАЧИН НА УПОТРЕБА
 Хигиеника плюс лосион против въшки х 60 мл Дансон:

Стъпка 1. Преди да използвате продукта, покрийте раменете си с хавлия.

Стъпка 2. Нанесете лосиона на суха коса. Разклатете добре бутилката преди употреба. Направете пътеки в косата, като започнете от едната ѝ страна. Нанесете в пътеката и масажирайте внимателно. Продължете, докато цялата глава е обработена и третирана. Важно е продуктът да попадне добре в корените на косата. Особено важни области са зад ушите и в областта на тила. След това се постарайте лосионът да се разпредели на останалата коса. Нанесете „Хигиеника Плюс“ по цялата ѝ дължина.

Стъпка 3. Масажирайте лосиона в кожата на главата и косата, до напълно навлажнена коса.

Стъпка 4. Оставете лосиона да действа върху главата за около 1 час.

Стъпка 5. Отстранете въшките и гнидите чрез внимателно разресване с приложения гребен. За целта разделете косата на 4 части, почиствайте всяка част отделно. Дългата коса може да отнеме повече време. Започнете от горната част на главата с избраната част. С една ръка вдигнете кичур коса с широчина 4–5 см. Поставете гребена възможно най-близо до скалпа и разрешете с възможно най-рязко и равномерно движение от скалпа към края на косата. Използвайте шноли за закрепване на всеки кичур коса, след като сте отстранили гнидите чрез разресване. Почистете гребена напълно, преди да продължите.

Стъпка 6. Измийте добре косата с топла вода и шампоан, за да отстраните „Хигиеника Плюс”.

Продуктът е за многократна употреба. Само за външно приложение. Избягвайте препаратът да попада в очите. Ако случайно е попаднал в очите, трябва да го измиете обилно с вода. Да не се използва при деца под 3 годишна възраст.Какво съдържа опаковката на Хигиеника плюс лосион против въшки х 60 мл Дансон?

Готовият лосион Хигиеника плюс лосион против въшки на Дансон се дозира по 60 ml във флакони и се поставя пулверизатор. Флаконът е поставен в картонена кутия с информация за потребителя и гребен.

Производител:

Дансон, България

Опаковка:

Хигиеника плюс лосион против въшки на Дансон се предлага в опаковка от 60 мл.


Хигиеника плюс лосион против въшки х 60 мл Дансон е ефективен продукт срещу въшки и гниди с диметикон. Не е токсичен и може да се използва и от хора/ деца с астма, алергии.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in