виж още резултати
No products were found.

Лепенки против комари Aroma Defence х 6 бр./1 оп.

Лепенки с аромат на Цитронела, които държат комарите и кърлежите надалеч! За деца и възрастни.

Прочети ощеShow less
2,60 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Лепенки против комари Aroma Defence х 6 бр./1 оп.

Етеричното масло от цитронела е едно от най-ефективните средства за справяне с насекоми. То се извлича от лимонена трева, която традиционно присъства в състава на продукти срещу комари, кърлежи, мухи и др. Цитронелата не убива гадинките, но им действа силно отблъскващо. Съдържа терпени, които блокират невронните пътища на насекомите, възпрепятствайки свободното им движение. Цитронелата се използва в много от ароматизиращите продукти от 50 години насам. Освен че прогонва досадните гадинки, цитронелата е подходящо средство за неутрализиране на неприятните миризми в различни помещения. Може да се използва и за „освежаване” на ума, тъй като действа тонизиращо и успокоява симптомите при нервно напрежение и депресия. За разлика от повечето продукти против кърлежи и комари, цитронелата не съдържа химични и вредни вещества. Тя има силно противогъбично действие и е нетоксична! „Усмихнатите” лепенки съдържат 100% натурално масло от цитронела. Те притежават силно отблъскващо действие. Изключително удобни са, тъй като не се лепят върху кожата, а могат да се поставят върху дрехи, обувки, детски колички и легла, палатки и др.! Лепенките действат както в закрити помещения, така и на открито! Където и да ги употребявате – в офиса, у дома, на училище, докато спортувате или си почивате на открито, на лов и риболов - те действат винаги и навсякъде! 

Употреба:

Залепете лепенката по желание на Вашите и на детето дрехи, обувки, аксесоари; на детската количка; над детското креватче; на чина; на работното място; на стола за хранене; над леглото.

Не оставя петна!

Лепенката може да се свали от дрехата, да се прибере в херметичната опаковка и да се използва повторно, до пълното изветряване.

Състав:

Нетъкан текстил от полипропилен, напоен с масло от цитронела.

100% натурално масло от цитронела /лимонена трева/.

Действие:

До 48 часа свеж аромат на цитронела! Ароматът на Цитронелата е напълно непоносим за всички летящи, пълзящи и жилещи инсекти.

Забележки:

- Да се избягва контакт с очите и кожата.

- Да се пази далеч от достъп на деца.

- Да се съхранява далече от напитки и храни за хора и животни.

- При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикета.

- При контакт с очите да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ.

- Да се съхранява само в оригиналната опаковка.

Производител: NINGBO HAISHU KINVEN BUSINESS CO., LTD., Китай.

Опаковка: 6 броя лепенки

Прочети ощеShow less
Product Details
999001
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in