виж още резултати
No products were found.

ВИЖЪНЕЙС ПЛЮС Х 28 ТАБЛ. + 28 КАПС. ВИТАБИОТИКС

28 капсули за добро зрение в комплект с 28 таблетки Омега 3, лутеин и зеаксантин

Прочети ощеShow less
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Предназначение:

ВИЖЪНЕЙС ПЛЮС Х 28 ТАБЛ. + 28 КАПС. ВИТАБИОТИКС е хранителна добавка, представляваща мултивитамини за очи с капсули съдържащи Омега-3 с допълнително количество Лутеин и Зеаксантин. ВИЖЪНЕЙС ПЛЮС Х 28 ТАБЛ. + 28 КАПС. ВИТАБИОТИКС се препоръчва за хора, които работят на компютър и изкуствено осветление, както и хора предразположени към различни заболявания на очите. ВИЖЪНЕЙС ПЛЮС Х 28 ТАБЛ. + 28 КАПС. ВИТАБИОТИКС поддържа здравето на очите и ги защитава от оксидативен стрес, укрепва капилярните стени.

Описание:

Съдържащите се в ВИЖЪНЕЙС ПЛЮС Х 28 ТАБЛ. + 28 КАПС. ВИТАБИОТИКС Омега-3 мастни киселини са много важни за човешкия организъм. Двете най-важни мастни киселини са докохексаенова киселина DHA и ейкозапентаенова киселина EPA. Те играят важна структурна и функционална роля в ретината на окото. DHA влиза в състава на фоторецепторите - специални клетки в ретината, които превръщат светлината в нервни сигнали. ЕРА е свързана с клетъчните сигнали, които поддържат зрението.

Макулното здраве и стареенето: Макулата е централната част на ретината, отговорна детайлното и финно зрение. Ретиновите клетки на макулата са уязвими по отношение на ултравиолетовите лъчи и високото налягане на кислорода, което може да доведе до увреждане на клетките и стареене на макулата. Положителната роля на антиоксидантите като каротеноиди е добре позната, но Омега-3 мастни киселини също могат да помогнат в антиоксидантната защита след като DHA е проводник за защитния протеин, който помага за намаляне на оксидативния стрес. Омега-3 мастни киселини са от съществено значение за здравето на очите от преди раждзането до старостта.

Влажност на очите: Влажността на очите е проблем, който става все по-важен със стареенето. Омега-3 мастни киселни помагат при поддържане на по-високи нива на влажност чрез подобряване на качеството и количеството на очните секрети.

Значението на Лутеин и Зеаксантин: Лутени и Зеаксантин са естествени антиоксиданти, които се набавят през растенията. Те се включват в ретината на очите, действат антиоксидантно и неутрализират сбободните радикали. ВИЖЪНЕЙС ПЛЮС Х 28 ТАБЛ. + 28 КАПС. ВИТАБИОТИКС съдържа лутеин естери от невен, които се абсорбират от тялото. 

Съдържание:

Съдържание в 1 табл. ВИЖЪНЕЙС ПЛЮС: витамин А, витамин Д3, α-ТЕ, витамин В1, витамин В2, никотинамид, пантотенова киселина, витамин В6, фолиева киселина, витамин В12, витамин С, магнезий, желязо, йод, цинк, бета-каротен, цитрусови биофлаваноиди, екстракт от боровинка, картофено нишесте, силициев диоксид, магнезиев стеарат, обвивка на таблетката: желатин, титанов диоксид, натрий-Cu флорофилин.

Съдържание в 1 капс. Omega-3: рибено масло-600 мг, DHA - 300 мг, EPA - 60 мг, лутеин естери - 8 мг.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in