100% чист натурален сок от плода Нони.
Предназначение:
НОНИ БИО СОК 330 МЛ АБОФАРМА е идеално допълнение към нормалното ви хранене.
Той снабдява организма с редица необходими хранителни вещества. Ценните свойства на сок от Нони са познати още преди 2000 години на жителите на бреговете на Тихия окен. Нони расте върху богати на калций вулканични почви и при тропически климат.
Нони има силен антиоксидантен и имуноповишаващ ефект. Повишава резистентността на организма към вирусни и инфекциозни заболявания, регулира кръвното налягане и стимулира дейността на сърдечно-съдовата система.
Сокът от нони също действа успокояващо на ставни болки, артрит, менструални болки, главоболие, мигрена и изгаряния. Действа благоприятно на нервната система, помага при депресия, проблеми с черния дроб, бъбреците, пикочния мехур и дебелото черво. Подобрява обмяната на вещества в организма и стимулира храносмилането. Продуктът е подходящ за прием от диабетици и онкоболни.
Състав:
НОНИ БИО СОК 330 МЛ АБОФАРМА е 100% чист натурален сок от органични плодове Нони (Morinda citrifolia), без генно модифицирани организми (ГМО).
Активни съставки | 100 мл | 30 мл |
Калорична стойност/енергия | 62 kJ/ 15 kcal | 18.6 kJ/ 4.5 kcal |
Въглехидрати | 3.2 г | 0.96 мг |
Протеин | 0.5 г | 0.15 г |
Мазнини | 1 г | 0.03 г |
Начин на употреба:
Може да приемате НОНИ БИО СОК 330 МЛ АБОФАРМА 2 пъти на ден по 15 мл, сутрин и на обяд или вечер по 30 мл. За най-добри резултати приемайте сока 30 минути преди хранене, самостоятелно или смесен с вода или друг сок.
НОНИ БИО СОК 330 МЛ АБОФАРМА е подходящ за продължителна употреба. След отваряне съхранявайте бутилката в хладилник и добре затворена. Препоръчително е да консумирате бързо отделните опаковки.
Важно:
Бременни или кърмещи жени е необходимо да се консултират с лекар преди да започнат употреба на продукта.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.
Още за сока от нони от блога на Arteka.bg
Повече за дървото нони (видеото е на английски):