виж още резултати
No products were found.

ПРАНАРОМ ПРОТИВОГРИПНА КОМБИНАЦИЯ АРОМАФОРС 30/5 МЛ

Подкрепя естествените защитни сили на организма

Прочети ощеShow less
32,55 лв. (с данък)
-
Обем
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Предназначение:

ПРАНАРОМ ПРОТИВОГРИПНА КОМБИНАЦИЯ АРОМАФОРС 30/5 МЛ е продукт, подходящ както за лечение, така и за превенция на бактериални, вирусни и гъбични инфекции. Употребата му подсилва естествените защитни сили на организма. Съдържа биологично чисти натурални етерични масла, които имат силни антибактериални и антисептични действия.

Начин на употреба:

За разтривки - нанесете 3 до 5 капки върху гръдния кош и гърба, от 2 до 4 пъти на ден. Масажирайте внимателно. В случай, че имате чувствителна кожа, разтворете капките в 50% меко и проникващо растително масло (бадем, макадамия, авокадо).

За дифузия - сложете няколко капки в ултразвуков дифузор. По този начин ще се насладите на благоприятното влияние на етеричните масла - улеснява се дишането, въздуха се прочиства, помещението се овлажнява и др.

За инхалация - сложете няколко капки в съд с вряла вода. Започнете инхалацията и ще усетите дишането си по-свободно, а въздуха по-чист. Инхалацията може също да се осъществи като се вдишат етеричните масла, напоени в кърпа или възглавница.

Орален прием - може да използвате в комбинация с мед, захар или други етерични масла ( 1 до 4 капки, 2-4 пъти на ден), за да омекотите и освежите възпаленото гърло.

Състав:

Етерични масла (100%): Лавандин, Хо, Евкалипт радиата, Ниаули, Розмарин, Евкалипт, Лютива мента, Равенсара, Карамфил, Чаено дърво

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in