виж още резултати
No products were found.

РЕЗИСТА ФОРТЕ ТАБЛ. Х 30 НЕОФАРМ

9 активни съставки с натурален произход, които укрепват естествените защитни сили на организма

Прочети ощеShow less
25,39 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

ОПИСАНИЕ

РЕЗИСТА ФОРТЕ ТАБЛ. Х 30 НЕОФАРМ е широкоспектърен имунобиотик с протектор за гърлото, активира имуната система и подобрява нейната ефективност срещу вируси и бактерии. Представля природен продукт с включени 9 важни съставки и пробиотици, които подпомагат имуната система. Протекторът за гърло е съвкупност от пробиотици, които действат локално в гърлото и го предпазват от ангина и други инфекции

EpiCor съдържа биологично активни съставки, получен при ферментацията на дрождата Saccharomyces cerevisiae. EpiCor е изцяло с натурален произход, която започва да действа още 2 часа след първия прием. Има клинично доказани резултати за нейната ефективност върху имунната система. Съдържа основно бета- глюкани, както и протеини, пептиди, антиоксиданти, полифеноли, органични киселини, нуклеотиди и манани.

Shiitake (Lentinula edodes) - медицинска гъба, съдържаща съвкупонст от алфа и бета-глюкани. Алфа-глюканите са с по-ниска молекулна маса от тази на бета-глюканите и добавят нови свойства към тези на бета-глюканите, което допълнително подсилва действието на RESISTA FORTE върху имунната система.

Коластрата  е с клинично доказан ефект върху имунната система, защото голяма част от компонентите й засилват действието на имунната система:

Имуноглобулини(IgG1, IgG2, IgA, IgM)- това са антитела, чрез които имунната система осъществява своето действие.

Цитокини- това са вещества, чрез които клетките на имунната система общуват помежду си. Счита се, че добавянето на цитокини подпомага естествената координация между клетките на имунната система и влияе позитивно върху силата на имунния отговор.

 

Лактопероксидаза – това е ензим, част от вродения имунитет и има важна роля за процесите на окисление, чрез които имунната система осъществява своята естествена функция.

Лактоферин- протеин с транспортиращи свойства, който е важен елемент от системата на вродения имунитет. Той улавя железните йони и променя хранителната среда, така че тя да е благоприятна за полезните бактерии в организма - лактобацили и бифидобактерии. Засилва функциите на имунната система.

Лизозим- ензим, намиращ се в слюнката, сълзите, лигавичния секрет и човешкото мляко. Той разгражда бактериалната клетъчна стена и представлява важна част от вродения имунитет.

Витамин Д- Подкрепя естествените защитни сили на организма особено в белите дробове и дихателните пътища.

Пробиотиците – Трите щама от различни пробиотични бактерии, в състава на продукта са добри чревни бактерии, които си взаимодействат с клетките на имунната система, разположени в стомашно- чревния тракт и отключват каскада от реакции, в резултата на което имунната система се активира и развива адекватен имунен отговор.

Фруктоолигозахариди – това са пребиотици, служещи за храна на пробиотичните бактирии. Благодарение на тях се увеличава броя на пробиотиците в червата и се засилва положителният им ефект.

Оралният пробиотик Streptococcus salivarius е представител на нормалната човешки флора в лигавицата на устната кухина, сливиците и фаринкса и подпомага локалната защитна функция на имунната система.

 АКТИВНИ СЪСТАВКИ РЕЗИСТА ФОРТЕ ТАБЛ. Х 30 НЕОФАРМ в 2 таблетки 

 EpiCor 50 mg 

 Стандартизиран екстракт от Shiitake 50 mg 

 Имуноглобулини  

 Коластра 250 mg 

 Витамин D3 (200 IU) 5 μg 

 Цинк 5 mg 

 Пробиотици  

 Lactobacillus acidophilus (2,5 милиарда живи клетки*)  

 Bifidobacterium lactis (2,5 милиарда живи клетки*)  

 Фруктоолигозахариди 50 mg 

 Орален пробиотик: Streptococcus salivarius (1 милиард живи клетки*)

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

При възрастни и деца над 12 годишна възраст, приемайте по 2 таблетки на ден в продължение на 30 дни. 

При деца над 5 годишна възраст, примайте по 1 таблетка на ден в продължение на 30 дни.   

 

Производител:

Neopharm / Неофарм, България

Опаковка:

Резиста ФОРТЕ за силен имунитет се предлага в опаковка от 30 таблетки.

Резиста ФОРТЕ за силен имунитет е комбинация от 9 активни природни съставки.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in