Триактал капс. х 30

Натурална хранителна добавка с общо тонизиращо действие.

69,00 лв. (с данък)
Reference:
Добави в списъка с желания
Описание

Триактал е изцяло натурална хранителна добавка с профилактично въздействие върху човешкия организъм. Благодарение на билковия си състав, тази хранителна добавка спомага в борбата с онкологичните заболявания и тяхната превенция. Създаден е като съпътстващ терапевтичен продукт на установените конвенционални онкологични лечения и терапии – химиотерапия и лъчетерапия. Триактал подпомага детоксикацията на организма и работи за подсилването на имунната система в тези стресови и изтощаващи за организма моменти.

Триактал има имуностимулиращо, имуномодулаторно, антиоксидантно, антивирусно, антимикробно и противотуморно действие, подпомагайки скоростното възстановяване на имунната система. Триактал подпомага бързата и ефективна детоксикация на организма, блокиран от огромното количество токсини вследствие на химиотерапията и лъчетерапията.

Предимства на Триактал:

 - 100% натурален;

 - Без ограничение в продължителността на прием;

 - Приложим при всеки вид онкологично заболяване;

 - Приложим при недиагностицирано заболяване, с цел превенция;

 - Стимулира секрецията на храносмилателните жлези, отделянето на жлъч и урина;

 - Възстановява – работата на стомаха, жлъчния мехур, черния дроб, засегнатите участъци на чревната лигавица;

 - Потиска процесите на гниене и ферментация в червата, ускорява неутрализирането на токсините в черния дроб Освобождава организма от червеите и другите вредни организми, както и от продуктите на тяхната жизнена дейност;

 - Убива болестотворните вируси, гъбички и бактерии;

 - Притежава противовъзпалително действие;

 - Повишава имунитета, включително анти-паразитния;

 - Премахва алергичните прояви.СЪСТАВКИ Триактал:

Екстракт Зелен орех 8 mg

Има мощно противовъзпалително, тонизиращо нервната и храносмилателната система действие. Понижава кръвната захар и артериалното налягане. Прилага се при множество проблеми като екземи, рахит, възпаления на кожата, стомаха и червата, хемороиди, кървене и др. Прекрасен стимулант за засилване на метаболизма.

Екстракт Карамфил 200 mg

Отличен антиоксидант, богат на омега-3 мастни киселини, витамин K, фибри и ватамин C. Успешно снижава нивата на лошия холестерол. Притежава болкоуспокояващо действие и лекува инфекциите. Прилага се при артрит и ревматизъм, подагра, лошо храносмилане, гъбични и бактериални инфекции, гангрени, сърдечно – съдови заболявания и др.

Екстракт Сладък пелин 200 mg

Съдържа така ценната съставка артемизинин, която учените твърдят, че унищожава раковите клетки. Още в древен Китай са ползвали билката за борба с маларията, а през 2015 година китайския учен Ту Юю печели Нобелова награда за изследванията на артемизинина и ползите му в борбата с маларията и рака.

С КАКВО Е УНИКАЛЕН АРТЕМИЗИНИНЪТ 

Артемизинин унищожава селективно раковите клетки, без да засяга нормалните. Това е така, защото артемизинин засяга само клетки с голямо съдържание на желязо, каквито са раковите. Чрез специфични рецептори раковите клетки депозират голямо количество желязо, тъй като се нуждаят от него при клетъчното делене. Контактът на артимизинина с желязото води до освобождаването на свободни радикали, които разрушават клетките.

Може да бъде полезен по време на лъче и химиотерапия.

Има противогъбични и антивирусни свойства. В резултат на това може да се прилага при различни състояния като хепатит В и С, херпес, грип, други вирусни инфекции.

Има противовъзпалителни свойства, които биха могли да бъдат полезни, когато се прилага лечение на възпалителни и автоимунни заболявания.ДОЗИРОВКА Триактал:

1 капсула дневно.

Опаковка:

Триактал се предлага в опаковка от 30 капсули.

Подробности за продукта
Коментари
Няма коментари

Напишете вашето мнение за продукта

  • Kaчество:
Опишете продукта с няколко кратки думи.
Upload images:
Свързани продукти
No items

Menu

Сподели

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in