виж още резултати
No products were found.

Чага Чай Имуно щит с куркумин и пиперин сашета х 15 Супер храни 2014

Комбинация от сибирска гъба Чага с добавени куркумин и пиперин. Вкусна и здравословна напитка с мощно имуностимулиращо действие.

Прочети ощеShow less
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Полезни свойства на куркумина:

Куркуминът е изолиран през 1815 г. от корените на растението куркума (Curcuma Longa), използвано като подправка и лечебно растение в индийската народна медицина вече повече от 5000 год. Куркуминът притежава силно антиоксидантно, противовъзпалително действие, неутрализира вредното действие на свободните радикали, благоприятства за поддържане на нормалната защитна реакция на имунната система, укрепва съпротивителните сили на организма и клетките.

Полезни свойства на пиперина:

Пиперинът е естествен алкалоид, извлечен от черен пипер. Притежава противовъзпалително действие, спомага за изгарянето на мазнините, като засилва термогенезата и блокира формирането на нови мастни клетки. Единствено Пиперина спомага за пълноценното усвояване на Куркумин в човешкия организъм.

Съдържание:

Екстракти от: Чага, Куркумин, Пипертин.

Натурален заместител на захарта: Стевия, Еритритол

Помощни вещества: Силициев диоксид.

Не съдържа калории! Не съдържа захар! Не съдържа глутен! Не съдържа кофеин!

Начин на употреба:

  • Гореща напитка:

Изсипете съдържането на 1 саше в 170-180 мл. вода с температура 50С-60С. Разбъркайте и се насладете на аромата и въздействието на напитката.

  • Лятна, разхладителна напитка:

Изсипете съдържането на 1 саше в 170-180 мл. хладка вода. Разбъркайте. Охладете допълнително по желание. Насладете на аромата и въздействието на напитката.

Опаковка: 15 сашета х 7.8 гр.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in