виж още резултати
No products were found.

Сангвинорм Плюс капс. х 60

За поддържане нивата на левкоцитите.

Сангвинорм Плюс със сулфорафан. 

Сангвинорм + броколи за добра кръвотворна функция.

Прочети ощеShow less
79,00 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Сангвинорм Плюс капс. х 60 за поддържане на нормални нива на левкоцитите и хемоглобина.

Високачествена немска хранителна добавка, подпомагаща кръвотворенето.


Има положителен ефект върху кръвотворната функция. Основна роля на продукта е поддържанието на левкоцитите и хемоглобина във физиологични граници. Това се дължи на изключителната комбинация от натурални, биологично активни съставки, вложени в продукта.

Сангвинорм Плюас влияе положително на функциите на имунитета.

Принципът на действие на САНГВИНОРМ ПЛЮС е на базата на комплекс от естествени флавоноиди и биологични активни вещества. Продукът има положителен ефект върху кръвотворната функция.

Комплексът от природни съставки в САНГВИНОРМ ПЛЮС подпомага организма по естествен път да поддържа нивата на левкоцитите във физиологични граници. Оказва също положително влияние върху поддържането на нормалните нива на хемоглобина, тромбоцитите и неутрофилите.

Тъй като левкоцитите са по-динамичен кръвен показател, техният брой реагира по-бързо при прием на САНГВИНОРМ ПЛЮС, за разлика от тромбоцити, неутрофили и хемоглобин, които изискват повече време за поддържане на нормалните физиологични нива.

СЪСТАВ Сангвинорм Плюс капс. х 60:

Всяка капсула Сангвинорм Плюс съдържа растителни екстракти от:
Броколи (екстракт 5% сулфорафан)40 мг
Хибискус (цвят)40 мг
Сибирски кедър (ядки)25 мг
Куркума (корен)18 мг
Майорана15 мг
Зелен кардамон12 мг
Шафран 10 мг
Естрагон (екстракт)10 mg
Под 4 мг (2%) са следните съставки: Кориандър, девесил, неаполитански магданоз, исоп и исландски лишей.


Помощни вещества: Микрокристална целулоза и желатин.


ДОЗИРОВКА Сангвинорм Плюс капс. х 60: 

Приемайте от 1 до 6 капсули дневно след хранене.
АКТИВНИ СЪСТАВКИ САНГВИНОРМ ПЛЮС ДЕЙСТВИЕ:

БРОКОЛИ (ЕКСТРАКТ 5% СУЛФОРАФАН) ПОЛЗИ

Екстрактът от Броколи съдържа естествено растително съединение – Сулфорафан, което се свързва с много здравословни ползи като подобряване здравето на клетките, на сърдечно съдовата система и на храносмилането. Сулфорафан, както става ясно от името му, е богато на сяра съединение, което показва противоракови свойства. Сулфорафанът оказва благоприятно действие за ограничаване размера и броя на различни типове ракови клетки. Също така помага за намаляване на възпалението и нормализиране на кръвното налягане. Сулфорафан подпомага нормализирането на нивата на кръвната захар и хемоглобина и оказва благоприятен ефект върху чревната система.

ХИБИСКУС (ЦВЯТ) ПОЛЗИ

Цветовете на хибискуса (Hibisci sabdariffae flos) се използват за лечение на много заболявания в Аюрведическата традиционна медицина в Индия от векове. Хибискусът е популярен и под наименованията китайска роза и каркаде. Характерният червен цвят на хибискуса се дължи на високото съдържание на антоцианини – пигменти с мощно антиоксиданто действие. Хибискусът е богат на различни антиоксиданти, аминокиселини, плодови киселини, витамини от група В, витамини С, А, Р, пектин, калций, хром и други. Хибискусът понижава кръвното налягане, намалява “лошия” холестерол, укрепва сърцето, стените на капилярите и кръвоносните съдове. Действа като лек диуретик, влияе положително на храносмилателната система, подобрява състоянието на вътрешните органи, особено на черния дроб. Има противовъзпалителни и антибактериални свойства, повишава защитните сили на организма и стимулира имунната система. Мощните антиоксиданти в състава на хибискуса неутрализират вредното влияние на свободните радикали, като така допринасят за подмладяване на клетките и поддържане на организма в отлично здраве. Антиоксидантите в хибискуса забавят растежа на раковите клетки чрез предизвикване на апоптоза (програмирана смърт на клетките). Хибискусът нормализира алкално-киселинния баланс, действа успокояващо на нервната система и помага при резки промени в настроението. Хибискусът стимулира изхвърлянето на токсини от тялото и оказва положителен ефект върху състоянието на косата.

СИБИРСКИ КЕДЪР (ЯДКИ) ПОЛЗИ

Кедровите ядки са едновременно плодове и семена на сибирския кедър (Pinus cembra subsp. Sibirica). Вкусните и полезни кедрови ядки имат високо съдържание на фосфор, йод, магнезий, калций, калий, мед, манган, желязо, цинк, мастни киселини, аминокиселини, витамини от група В, витамин С, А, К, D, Е и други. Кедровите ядки са полезни за поддържане здравето на дихателната, сърдечно-съдовата, храносмилателната и нервната система. Те подобряват функционирането на черния дроб и оказват благоприятно влияние върху процесите на растеж в организма. Високото съдържание на растителни протеини в кедровите ядки балансира енергийния обмен в организма, стимулира двигателната активност, съдейства за възстановяване и изграждане на тъканите. Кедровите ядки са богати на антиоксиданти, които забавят процесите на стареене в клетките и защитават тялото от влиянието на свободните радикали. Лутеинът и бета-каротинът, които се съдържат в тях поддържат цялостното здраве на очите. Високото съдържание на цинк в кедровите ядки възпрепятства възпалителните процеси в организма, насърчава регенерацията на тъкани, подкрепя и укрепва по естествен път имунната система. Кедровите ядки оказват положителен ефект върху мъжката потентност и кръвотворната функция. Имат успокоителен ефект, намаляват тревожността и насърчават съня. Оказват положителен ефект върху състоянието на косата и кожата.

КУРКУМА (КОРЕН) ПОЛЗИ

Куркумата (Curcuma Longa) притежава толкова много полезни свойства, че за момента е на първо място в списъка с лечебни и най-често споменавани растения. Едно от основните предимства на куркумата е противовъзпалителният й ефект. Това, заедно с обезболяващото й действие, се използва успешно в третирането на артритни заболявания от всякакъв вид и стадий. Куркумата е естествено противовъзпалително средство, което може да се поема цял живот без странични ефекти. Лабораторни проучвания показват, че приемът на куркума има положителен ефект при ракови заболявания. Резултатите показват по-голямо количество унищожени ракови клетки, намаляване на размерите на туморите и блокиране формирането на ензимите разпространители при включване на куркумата като съпътстващо лечение. Приемът на куркума също така успокоява алергични реакции на организма от всякакъв произход, както и повишава резистентността на тялото към дразнещия фактор. Друго полезно свойство на куркумата е, че подкрепя храносмилането и ускорява метаболизъма на мазнините. Известно е също, че за намаляването на кръвната захар и понижаването на инсулиновата резистентност за момента не е открито друго природно средство, което да има толкова силен ефект, колкото куркумата. Изследванията през последните пет години показват, че за засилването на чувствителността към инсулин куркумата е буквално 400 пъти по-силна от обикновените лекарства. Ефективността и резултатите от приема на куркума се сравняват с резултатите от конвенционалните медикаменти като липитор, кортикостероиди, прозак, аспирин, оксалиплатин, метформин и други антидепресанти, медикаменти за разреждане на кръвта, намаляване на холестерола и противовъзпалителни лекарства. Освен това тя помага за предотвратяване и забавяне на болестните състояния, формирани вследствие диабет. Още един важен положителен ефект от приема на куркума е намаляването на симптомите на депресия. Резултатите от клинично проучване от 2013г. показват, че при лека депресия куркумата може да се използва като основно, ефективно и безопасно лечение вместо конвенционалните лекарства. Над 6000 изследвания показват, че куркумата притежава мощността на действие на лекарствата от конвенционалната медицина, в някои случаи даже има по-голям ефект от нея. Плюсът на лечението с куркума е, че няма странични ефекти за разлика от конвенционалните лекарства. Куркумата съдържа така наречените куркуминоиди, на които се дължат повечето благоприятни за здравето свойства. Те могат да потиснат по естествен начин разпространението на възпаления чрез СОХ-2 ензими.

МАЙОРАНА ПОЛЗИ

Майораната (Majorana hortensis) е естествен антиоксидант, с анти-бактериално, противогъбично и противовъзпалително действие. Освен етерично масло майораната съдържа растителни флавоноиди, танини, горчиви вещества, гликозиди и аскорбинова киселина.

ЗЕЛЕН КАРДАМОН ПОЛЗИ

Зеленият кардамон (Elettaria cardamomum) е лековита подправка, която снабдява организма с минерали като калий, калций, магнезий, сяра, желязо и манган, както и с витамини С, В2 и В3. Кардамонът е отличен имуностимулант, който подобрява храносмилането, помага при затлъстяване, регулира кръвното налягане и предпазва от натрупване на газове. Кардамонът е мощно средство за детоксикация и пречистване на организма, а детоксикираният организъм е предпоставка за по-добра устойчивост срещу вирусни атаки и подобрена обмяна на веществата. Кардамонът е природно средство с обезболяващ и противовъзпалителен ефект, който подпомага активирането на клетките, които разрушават туморни и ракови клетки, вируси и бактерии. Подправката успешно лекува инфекции на пикочните пътища, понижава кръвното налягане и е силен афродизиак.

ШАФРАН ПОЛЗИ

Шафранът, извлечен от Крокос сативос (Crocus Sativus), е една от най-старите подправки, познати на човечеството. Освен това шафранът е мощен антиоксидант с антидепресантни свойства, който успешно се използва в борбата с рака. Шафранът е богат на каротиноиди, витамин С, В6, В9, желязо, мед, манган, магнезий и калий. Той помага също при безсъние, храносмилателни и дихателни проблеми.

ЕСТРАГОН (ЕКСТРАКТ) ПОЛЗИ

Ароматната билка Естрагон (Тарагон) е известна освен като основна подправка във Френската кухня и като полезна хранителна добавка в алтернативната медицина. Мощен антиоксидант, естрагонът има различни благоприятни действия върху нашето тяло. Тъй като помага за работата на черния дроб, естрагонът е известен още и като средство за подобряване на храносмилането, успокояване на нервен стомах и черва и диспепсия. Естрагонът съдържа различни вещества, които оказват положително влияние върху сърдечно-съдовата система, като предпазват от натрупването на плаки по стените на съдовете. В допълнение естрагонът има благотворно действие върху здравето на очите, женските органи, стресово напрежение, липса на апетит, зъбобол и др.

Производител: 

Dr. Werner Pharmafood GmbH, Германия

Опаковка:

Сангвинорм Плюс капс. се предлага в опаковка от 60 капсули.


Сангвинорм Плюс е немска хранителна добавка с екстракт от броколи (сулфорафан) за нормални стойности на левкоцити и хемоглобина. Подпомага кръвотворенето. 

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in