виж още резултати
No products were found.

Бромелаин 500 мг х 60 Хая Лабс

Подпомага храносмилането и спира възпалителните процеси в тялото.

Прочети ощеShow less
35,00 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Бромелаин 500 мг х 60 Хая Лабс

HAYA LABS Bromelain е хранителна добавка със 100% съдържание на ензим бромелаин, който подпомага изграждането на чиста мускулна маса, подобрява храносмилането и стимулира имунната система.

 

Свойства и характеристики на HAYA LABS Bromelain:

  • 100% растителен ензим;
  • Насърчава протеиновия синтез;
  • Подобрява усвояването на протеин;
  • Подпомага храносмилането;
  • Ускорява възстановяването;
  • Повишава имуннитета.

Бромелаин е растителен ензим, който се среща естествено в ананаса. Неговата основна функция е свързана с усвояване на протеините в човешкото тяло, което го прави изключително подходящ за фитнес любители и спортисти. Той стимулира протеиновия синтез и съдейства за изграждане на чиста мускулна маса. Това, което отличава бромелаин от други подобни ензими, е уникалното му свойство да действа и в алкална и в киселинна среда. 

 

Освен това, този ензим подпомага възстановяването и неутрализира появата на мускулни трески, болки и схващания в следствие на интензивно физическо натоварване. 

 

HAYA LABS Bromelain подпомага храносмилането и спира възпалителните процеси в тялото. Активната съставка има свойства да прочиства кръвта и да насърчава имунната система.

Една доза =  1 таблетка

ДОЗИРОВКА Бромелаин 500 мг х 60 Хая Лабс:

Приемайте до 3 дози дневно.

Една доза: 1 капсула


Неговата основна функция е свързана с усвояване на протеините в човешкото тяло, което го прави изключително подходящ за фитнес любители и спортисти.

Той стимулира протеиновия синтез и съдейства за изграждане на чиста мускулна маса. Това, което отличава бромелаин от други подобни ензими, е уникалното му свойство да действа както в алкална, така  и в киселинна среда.

Съставки: бромелаин

Бромелаин 500 мг х 60 Хая Лабс е хранителна добавка, растителен ензим бромелаин. Подпомага храносмилането и спира възпалителните процеси в тялото. Бромелаинът е растителен ензим, който се среща естествено в ананаса.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in