виж още резултати
No products were found.

Ехинамид® Цинк за смучене + Ехинацея, Черен бъз и витамин С х 60 таблетки,с вкус пчелен мед Natural Factors

Допринася за нормалното функциониране на имунната система, както и за нормалното състояние на гърлото и устната кухина.

Прочети ощеShow less
24,62 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

ЕХИНАМИД® ЦИНК ЗА СМУЧЕНЕ + ЕХИНАЦЕЯ, ЧЕРЕН БЪЗ И ВИТАМИН С

Echinamide® Zinc Lozenges Sore Throat Relief

With Ehinamide, Elderberry and Vitamin C

Хранителна добавка, 60 таблетки за смучене, с вкус на цветен мед

 

Ехинамид® цинк за смучене + ехинацея, черен бъз и витамин С на канадската компания Natural Factors е високоефективен продукт подпомагащ защитата срещу вирусни и бактериални респираторни инфекции.

 

Основни ползи:

 

·         Притежава мощен имуностимулиращ ефект.

·         Проявява антибактериално, противогъбично и противовирусно действие.

·         Облекчава симптомите при настинка и грип, като намалява кашлицата и възпалението на гърлото и дихателната лигавица.

·         Спомага за понижаване на температурата и намалява времето за възстановяване.

·         Подпомага защитата срещу свободните радикали.

 

Приятните таблетки за смучене с вкус на цветен мед съдържат екстракти от ехинацея /Echinacea purpurea/ и черен бъз /Sambucus nigra/ в комбинация с витамин С и цинк в подкрепа на дихателния тракт.

 

Ехинамид® / Екстракт от ехинацея спомага за стимулиране и укрепване на имунитета, повишава активността на белите кръвни клетки и облекчава симптомите при грип и настинка.

Мета-анализа на шест клинични проучвания потвърждава, че екстрактът от ехинацея допринася за намаляване на риска от рецидив инфекции на дихателните пътища, като облекчава симптомите и съкращава продължителността на настинката с от 2 до 4 дни.

Ехинамид® / Екстракт от ехинацея е патентован екстракт от корените и надземните части на органично отгледана пурпурна ехинацея. Патентованият процес на екстракция гарантира бионаличността на трите имуноактивни съединения на Echinacea purpurea - алкиламиди, цикориева киселина и полизахариди.

Екстрактът от черен бъз допринася за облекчаване на симптомите на грип и настинка като намалява кашлицата, главоболието и запушения нос и редуцира възпалението на гърлото и дихателната лигавица.

Минералът цинк е от съществено значение за функцията на над 300 ензима, участващи в различни метаболитни процеси в целия организъм. Въпреки наличието му в различни храни, според последните проучвания между 10–35% от населението в световен мащаб имат недостиг на този толкова важен минерал. А недостига му може да доведе до респираторни инфекции и дори пневмония.

Двойно-сляпо, плацебо-контролирано проучване констатира, че таблетките за смучене със съдържание на цинк повишават концентрацията на йонен цинк в слюнката, когато се разтварят в устата, създавайки антимикробна среда, която инхибира вирусните и бактериалните инфекции.

Витамин С е мощен антиоксидант, който играе важна роля в подкрепа на имунитета. При появата на инфекции нивата му в организма рязко спадат, което предполага приема му, като хранителна добавка.  А в комбинация с минерала цинк осигуряват силна защита за имунната система и подпомагат нормалното състояние на гърлото и устната кухина.

Ехинамид® цинк за смучене + ехинацея, черен бъз и витамин С на Natural Factors е подходящ за вегетарианци и не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, пшеница, глутен, дрожди, соя, яйца, риба, черупчести, сол, ядки и ГМО.

Съставки:                (в 1 табл.)              дн.доза

Черен бъз                  125 mg                 125 mg

   Екстракт от плод /Sambucus nigra/

Ехинацея                     30 mg                  30 mg

   Прах (от цвят и корен) /Echinacea purpurea/

Витамин С                 25 mg                     25 mg

     (натриев аскорбат)

Цинк (глюконат)       10 mg                  10 mg

Захарна тръстика, натурални аромати, лимонена киселина, стеаринова киселина, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), екстракт от плод монк.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, пшеница, глутен, дрожди, соя, яйца, риба, черупчести, сол, ядки, ГМО. Подходящо за вегетарианци.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната система, както и за нормалното състояние на гърлото и устната кухина.

Забележка: При бременност, кърмене , прием на имуносупресори или страдате от автоимунни заболявания,се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 смучеща таблетка дневно, по време на хранене и няколко часа преди или след прием на други медикаменти. След прием оставете таблетката да се разтвори напълно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Natural Factors, Canada

Прочети ощеShow less
Product Details
1688 NF
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in