виж още резултати
No products were found.

Н-Ацетил-Л-Цистеин 600 mg х 60 V капсули Natural Factors

Н-Ацетил-Л-Цистеинът е антиоксидант, който допринася за поддържане на оптимални нива на имунната система и предпазва от оксидативен стрес.

Прочети ощеShow less
26,32 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

N-Acetyl-L-Cysteine / Н-Ацетил-Л-Цистеин  

Хранителна добавка, 60 V капсули   

 

N-Acetyl-L-Cysteine на канадската компания Natural Factors e натурален продукт спомагащ за подобряване на естествените защитни сили на организма, дихателната система и черния дроб.

 

 

Основни ползи:

 

·         Допринася за изтъняването и разпадането на слузта в белите дробове.

·         Благоприятства нормалното функциониране на черния дроб.

·         Помага за подсилване на имунната система.

·         Спомага за нормализиране нивата на кръвната захар.

·         Влияе благоприятно за детоксикацията на организма.

 

 

 

N-Acetyl-L-Cysteine съдържа стабилна форма на аминокиселината цистеин. Цистеинът играе водеща роля при защитата на белите дробове и целия организъм от широк брой токсини, включително акролеин (съдържащ се в изгорелите газове на автомобилите и цигарения дим) и паракват (токсичен хербицид).

 

N-ацетил-L-цистеинът е мощно хранително вещество от важно значение за доброто здравословно състояние на целия организъм. Проведени клинични изследвания са потвърдили положителното му влияние върху дишането, чернодробната и имунната функция.

Продуктът на Natural Factors спомага за синтезирането на глутатион. Глутатионът е жизненоважен за антиоксидантната защита на организма. Той предпазва от атеросклероза, катаракта, дегенерация на макулата и някои чернодробни заболявания.

 

 

Н-Ацетил-Л-Цистеин  е естествен продукт, който не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки и ГМО.

 

 Съставки:                                           (в 1 капс.)         дн. доза

N-Ацетил-L-Цистеин                    600 mg                  1200 mg

Микрокристална целулоза, растителна капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода), кроскармелоза натрий, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки, ГМО.

Приложение: Н-Ацетил-Л-Цистеинът е антиоксидант, който допринася за поддържане на оптимални нива на имунната система и предпазва от оксидативен стрес.

Забележка: При бременност, кърмене, камъни в бъбреците, прием на антибиотици или нитроглицерин се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Ако приемате повече от 6 месеца без прекъсване се консултирайте с лекар.
Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 капсула 1-2 пъти дневно, по време на хранене.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Natural Factors, Canada

 

Прочети ощеShow less
Product Details
2818 NF
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in