виж още резултати
No products were found.

Черен бъз (стандартизиран екстракт) 100 mg x 60 софтгел капсули Natural Factors

Допринася за нормалното функциониране на имунната и дихателната системи.

Прочети ощеShow less
19,62 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

ЧЕРЕН БЪЗ /СТАНДАРТИЗИРАН ЕКСТРАКТ/ 100 mg

Black Elderberry Standardized Extract

Хранителна добавка, 60 бързоусвоими софтгел капсули

 

Black Elderberry Standardized Extract на Natural Factors е естествен продукт в подкрепа на дихателната и имунната система.

Основни ползи:

  • Допринася за нормалното функциониране на белите дробове.
  • Подпомага имунната система.
  • Оказва положително влияние за облекчаване симптомите на възпаление на горните дихателни пътища (ларингит и ринит), възпалено гърло, кашлица, температура.
  • Притежава общоукрепващо и тонизиращо действие.

 

Черният бъз се използва от хилядолетия в билколечението за подпомагане здравето на дихателните пътища и като алтернатива за отстраняването на натрупаните отпадъчни продукти през бъбреците и кожата.

Екстрактът от черен бъз е едно от най-мощните средства за повишаване на имунитета и за облекчаване на симптомите при кашлица, възпалено гърло и температура. След серия от обстойни проучвания е установено, че стандартизирания екстракт от бъз намалява симптомите при вирусна инфекция и съкращава с 3-4 дни продължителността на боледуването.

Продуктът Black Elderberry Standardized Extract на Natural Factors съдържа патентован екстракт от плодове на черен бъз (Sambucus Nigra), стандартизиран до 14% антоцианини – активните съединения в растението, подпомагащи имунното здраве.


Патентованият екстракт ElderCraft® е получен чрез екстракция, при която не се използват разтворители, а терапевтичните свойства на антоцианините в плодовете на черния бъз напълно се запазват. Плодовете, от които се извлича екстрактът се отглеждат в Австрия
и се събират на ръка.

ElderCraft® е източник на активна смес от естествени плодови полифеноли с висока степен на усвояване и бързо действие върху имунната система.

Бързоусвоимите софтгел капсули на Black Elderberry Standardized Extract са лесни за прием и не съдържат изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, захар, пшеница, глутен, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки и ГМО.

 

 Съставки:                                                   (в 1 капс.)          дн.доза

ElderCraft® Европейски черен бъз         100 mg              200 mg

   /Sambucus Nigra/

  Стандартизиран екстракт от плод 64:1, осигуряващ 14% антоцианини

Софтгел капсула (желатин,пречистена вода, глицерин), слънчогледово масло, восък, лецитин.

* ElderCraft® Европейски черен бъз  е запазена патентована смес от естествени плодови антоцианини, полизахариди,плодови микронутриенти, постигнати чрез уникален процес,

без разтворители. Черният бъз е добит от Австрия.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, захар, пшеница, глутен, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки, ГМО.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната и дихателната системи.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Преустановете приема ако се прояви алергична реакция. Може да  предизвика лек диуретичен ефект. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.   Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: За възрастни и подрастващи: По 1 софтгел капсула 1-2 пъти дневно. За деца над 6 годишна възраст: По 1 софтгел капсула дневно.

Съхранение: На място недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Natural Factors, Canada

 

Прочети ощеShow less
Product Details
4706 NF
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in