КОМПЛЕКТ КОСА КОЖА НОКТИ ХАЯ ЛАБС

За красива коса, еластична кожа и здрави стави.

82,00 лв. (с данък)
Reference:
Добави в списъка с желания
Brand:
Свързани продукти
Описание

КОМПЛЕКТ КОСА КОЖА НОКТИ cъдъpжa тpи oт нaй-добрите пpoдyĸти зa пoдoбpявaнe видa нa ĸoжaтa и oбoгaтявaнe opгaнизмa c нaй-нeoбxoдимитe витaмини и минepaли, от които се нуждае всяка дама!

Красотата, която заслужаваш!

Този промоционален пакет КОМПЛЕКТ КОСА КОЖА НОКТИ добавихме три страхотни продукта, които да задоволят нуждите на всяка съвременна жена - по-хубав вид на кожата, косата и ноктите; подобрена дейност на костите, ставите и хрущялите!

Получавате ПОДАРЪК Бамбукова Еко Чаша!

Но нека оставим продуктите да говорят сами за себе си:


*Хая лабс - БИОТИН 
Биотинът е коензим, действащ в комбинация с витамини. Той е необходим за метаболизма на мазнините, въглехидратите и протеините.
Под формата на коензим участва в много процеси и се оползотворява от всяка клетка в организма. Биотинът е от особено значение за растежа и деленето на клетките. Също така той участва във формирането и поддържането на химичните структури на кератина - основния протеин, от който са изградени косата и ноктите.

*Хая лабс - КОСА, КОЖА, НОКТИ 
Тази специална формула е разработена така, че да снабдява организма с всички важни за здравето на кожата, косата и ноктите вещества. Формулата подобрява еластичността на кожата, заздравява ноктите и подхранва косата. Добавката подпомага изграждането на колаген и кератин, а те са основните структурни елементи на ноктите, косата и кожата. Също така, се осигурява тяхната защита от вредни фактори като слънце, вятър, замърсяване, стрес и хранителни дефицити.

*Хая лабс - КОЛАГЕН
Колагенът е най-разпространеният протеин при бозайницитe и е основен компонент на съединителната тъкан в организма. Хрущялът, връзките, сухожилията, костите и кожата са основно изградени от него. В кристална форма, той присъства в роговицата и лещите на окото. Заедно с кератинa, колагенът е отговорен за еластичността на кожата и силата. Той играе роля в развитието на тъканите и подсилването на кръвоносните съдове.

При ензимна хидролиза на колагенова тъкан се получава хидролизиран колаген. Това е процес, при който белтъкът се раздробява на малки биоактивни пептиди с ниско молекулярно тегло, представляващи аминокиселини в лесно смилаема и напълно усвоима форма. Те предоставят възможност на човешкото тяло да функционира правилно.


За красива коса, еластична кожа и здрави стави - 

КОМПЛЕКТ КОСА КОЖА НОКТИ от Хая Лабс

Предимства:

 - Здрави и красиви нокти

 -  Подобрява еластичността и здравината на косата

 -  Силно антиоксидантно и имуностимулиращо действие

 -  Подпомага ставното здраве

 -  Подобрява еластичността на кожата

 - Поддържа подхранването на хрущяла и костите

 -  Необходим за синтеза на мастни киселини

 -  Подпомага превръщането на храната в енергия

Подробности за продукта
Коментари
Няма коментари

Напишете вашето мнение за продукта

  • Kaчество:
Опишете продукта с няколко кратки думи.
Upload images:
Drop images here or click to upload.

Menu

Сподели

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in