виж още резултати
No products were found.

Хиалуронова киселина капс. х 60 Джароу Формулас

Хиалуронова киселина следващо поколение.

Получена от биологична фермантация.

Патентована формула.

За здрави стави и хидратирана кожа без бръчки.

Прочети ощеShow less
54,00 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло.

Патентована формула.

Клинично тествана – Hyabest® (HA) 


ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
Хиалуронова киселина капс. х 60 Джароу Формулас:

Джароу Формулас Хиалуронова киселина е следващо поколение на Хиалуроновата киселина, която е с ниско молекулно тегло и е получена от биологична ферментация. Патентованата формула Hyabest®, използвана от Jarrow Formulas е с клинично документирана висока бионаличност и ефективност. Този научно валидиран продукт е подходящ за тези, които се интересуват от насърчаване на здравето на кожата и ставите. Този продукт е 100% чиста хиалуронова киселина, а не колаген.

Хиалуроновата киселина осигурява флуидната матрица, необходима за смазването на ставите, хидратацията и регенерацията на кожата. Тя е основен компонент на извънклетъчната матрица и играе важна роля в регенерирането на тъканите. Поради активността на ензимa хиалуронидаза, който разгражда Хиалуроновата киселина, както и поради високия и метаболизъм от клетките, естествено срещащия се хиалуронан има доста кратък полуживот в тъканите. 

Хиалуроновата киселина е критично необходима за задържане на влагата в кожата, намаляване на бръчките, както и за поддържане на еластичността. Осигуряването на правилно и адекватно овлажняване, помага за подхранването на кожата и насърчава отделянето на отпадъчните вещества от тъканта. Това е подобно на ролята, която Хиалуроновата киселина играе чрез синовиалната течност в ставите. В кожата извънклетъчната матрица се състои от хиалуронова киселина и други гликозаминогликани, комбинирани с колаген и еластин. Захранването на кожата с Хиалуроновата киселина, трябва да става ежедневно, за правилното и последователно прилагане, Хиалуроновата киселина добавки трябва да се приемат 2-4 месеца за да се постигне максимален ефект.


СЪСТАВКИ
Хиалуронова киселина капс. х 60 Джароу Формулас:

Хиалуронова киселина - 100 мг (в 2 капсули)


Търговски марки и патенти:

Hyabest® е регистрирана търговска марка на Kewpie Corporation (Япония).

Други съставки: Целулоза, силициев диоксид и магнезиев стеарат (растителен източник). Капсулата се състои от хидроксипропилметилцелулоза.

Хиалуронова киселина капс. х 60 Джароу Формулас не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба / миди, фъстъци или черупкови плодове.


ДОЗИРОВКА 
Хиалуронова киселина капс. х 60 Джароу Формулас:

2 капсули 1-2 пъти дневно.

Или както е указано от Вашия квалифициран медицински специалист.

Забележка:  Ако страдате от заболяване, бременна сте, кърмите, опитвате се да заченете, ако сте на възраст под 18 г. или  вземате лекарства, консултирайте се с вашия лекар  преди да използвате този продукт.

Производител:

Jarrow Formulas / Джароу Формулас, САЩ

Опаковка:

Хиалуронова киселина с патентована формулас на Джароу Формулас се предлага в опаковка от 60 веге капсули.

Единична доза: 2 капсули. Опаковка е достатъчна за 1 месец.


Хиалуронова киселина с патентована формулас на Джароу Формулас е подходяща за вегетарианци. Съдържание на хиалуронова киуселина е 100 мг. 

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in