виж още резултати
No products were found.

Екстракт от Бамбук капс. х 60 Биохерба

Екстракт от Бамбук oсигурява ключови хранителни вещества за косата, кожата и ноктите.

Поддържа образуването на колаген в организма.

Сгъстява и укрепва косата и заздравява ноктите.

Прочети ощеShow less
10,97 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Предназначение:

Набавете си качествен силициев диоксид чрез нашия екстракт от бамбук.  Приемът на капсулите екстракт от Бамбук е чудесен начин да се подхранят жизнените тъкани, които зависят от това основно хранително вещество. Екстрактът от бамбук има средно 70% концентрация на силиций!

Действие:

  • Осигурете на организма си достатъчно силициев диоксид с Екстракта от Бамбук на Биохерба. Той е чудесен начин за осигуряване на здравословен прием и подхранване на жизненоважните тъкани, които зависят от това основно хранително вещество.

  • Силицият участва в процеса на синтезиране на калция и в образуването на костна тъкан. Така бамбукът помага срещу деминерализацията на костите и за превенция на остеопорозата.

  • Силицият също стимулира образуването на колаген в костите и съединителната тъкан. Това води до задържане на дегенеративните процеси в тялото и до възстановяване на хрущяла.

  • Вероятно вече знаете, че тревата от хвощ е чудесен източник на силициев диоксид, но това е нищо в сравнение с бамбука. Докато хвощът е около 7% тегловно силициев диоксид, екстрактът от бамбук може да се похвали със средна концентрация на силициев диоксид от 70%!

  • Средният здрав възрастен поддържа приблизително 20 грама силициев диоксид в тялото. Това ниво има тенденция да спада с възрастта, поради намалена асимилация и други фактори.

Състав:

Екстракт отБамбук (Bambusa vulgaris) (стъбла) (стандартизиран 70% silica)

Начин на употреба: Като хранителна добавка, приемайте една капсула дневно с вода.

Прочети ощеShow less
Product Details
BHBH3918
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in