виж още резултати
No products were found.
×

Кости, тъкани и хрущяли х 100 капс. НЕЙЧЪРС УЕЙ

Допринася за нормалното състояние на ставите, костите, тъканите и хрущялите.

Прочети ощеShow less
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

КОСТИ, ТЪКАНИ & ХРУЩЯЛИ 440 mg

Bone, Flesh & Cartilage Х 100 V капсули

Формулата Кости, тъкани и хрущяли на Nature's Way е с доказана във времето ефективност. Тя съдържа синергична комбинация от билки, които се използват традиционно за подпомагане на коститейэю, тъканите и хрущялите. Идеална за всеки, който се нуждае от подкрепа на здравето на костите, може да помогне при разтягане, изкълчване или счупване.

· сертифицирана до 440 мг

· не съдържа ГМО

· хранителна добавка

Съставки:в 1 капс.:Дн. доза:
Кости, Тъкани & Хрущяли смес:  Бял дъб (кора), черен орех (шушулка), чакъл (корен), медицинска ружа (корен), лопен (лист),  бряст(кора), невен (цвят)440 mg 880 mg 

Не съдържа: КОСТИ, ТЪКАНИ & ХРУЩЯЛИ  КАПС. Х 100 НЕЙЧЪРС УЕЙ Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, глутен, захар, сол, дрожди, пшеница, царевица, соя, мленчи продукти, ГМО. Подходящо за вегани.

Съдържа ядки (орех).

Приложение : КОСТИ, ТЪКАНИ & ХРУЩЯЛИ  КАПС. Х 100 НЕЙЧЪРС УЕЙ Допринася за нормалното състояние на ставите, костите, тъканите и хрущялите.

Забележка: Продукта не е предначзначен за дълготрайна употреба. Използвайте до 6 седмици и направете почивка, освен ако не е препоръчано от лекар. Да се използва с повишено внимание при хора с алергии към растения от семейство Сложноцветни включително амброзия . Приемайте няколко часа преди или след прием на други добавки или медикаменти.

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. При бременност, кърмене или прием на други медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба.

Дозировка и приложение: По 2 капсули на ден за предпочитане с храна.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на eтикета на опаковката.

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in