Билков екстракт А-Я 50 мл Биотоника

Билкова композиция при безсъние, стрес и неврози. Без привикване.

5,93 лв. (с данък)
Reference:
Добави в списъка с желания
Описание

Уникална композиция от билки, които взаимно усилват действието си чрез така наречения "синергичен ефект".

Активни съставки на Билков екстракт А-Я:

 - Блатен тъжник;

 - Жълт кантарион;

 - Маточина;

 - Валериана;

 - Хмел;

 - Лавандула.

Filipendula ulmaria (блатен тъжник) е отдавна позната билка. Още в средните векове растението се е считало за превъзходно, лечебно средство при заболявания на ставите. Българската народна медицина е използвала билката, при ставните форми на ревматизъм, задържане на течности в организма, възпаления на пикочните пътища и др.. През 1838 г. италиански професор първи е произвел салицилова киселина, както от цветните пъпки на изящния блатен тъжник, така и от кората на върбата (Salix alba).   Блатният тъжник е силен антисептик. Нови научни данни потвърждават по категоричен начин, че блатният тъжник притежава силно нервно успокоително действие, при това няколко пъти по-силно от валерианата. Цветовете на това изящно растение са едни от най-богатите на естествени салицилати. Спокойно може да се каже, че блатният тъжник се преоткрива отново в медицината.   

За какво се употребява Билков екстракт А-Я? 

- при функционални смущения на централната нервна система; 

- при стрес, депресия, безсъние; 

- при сърдечни неврози; 

- при климактерични смущения и др.  

Какво представлява А-Я? 

Уникална композиция от билки, които взаимно усилват действието си чрез така наречения синергичен ефект. А-Я притежава не само успокояващо, но и общо укрепващо действие върху организма. Течната форма на екстракта гарантира бързото проникване и всмукване на биологично активните вещества в кръвоносната система. 

За една доза 2,5 мл. (1/2 чаена лъжичка) водно етанолов екстракт 60-65% от Fl. Ulmariae (блатен тъжник) 50мг., Fl. Hiperici (жълт кантарион) 50мг., Fol. Melissae (маточина) 30мг., Rad. Valerianae (валериана) 30мг., Strubuli Lupuli (хмел) 20мг., Fl. Lavandulae (лавандула) 10мг.  

Как трябва да се приема А-Я? 

Продуктът е силно концентриран. 

За възрастни 2 - 3 пъти на ден 30 мин. преди хранене по 1/2 чаена лъжичка, разредена в 100 мл. минерална вода. Хлорът, който присъства в чешмяната вода, може да неутрализира част от активните вещества. 

Да не се превишава дневната доза.   

Колко дълго трябва да се приема А-Я? 

Продуктът е безвреден и се понася много добре. Може да се приема неограничено дълго време. Авангардната технология, по която е произведен, гарантира бързо действие, но за да се постигне по-изразен ефект е необходимо да се приема редовно без прекъсване минимум 2 - 3 месеца.   

Взаимодействие с други лекарства. Странични ефекти не са наблюдавани. В случай на необходимост се консултирайте с Вашият личен лекар или фармацевт.   Хранителна добавка: Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.   Съхранение: На защитено от светлина място до 25°С. Да се съхранява на място недостъпно за деца. 

Подробности за продукта
Коментари
Няма коментари

Напишете вашето мнение за продукта

  • Kaчество:
Опишете продукта с няколко кратки думи.
Upload images:
Свързани продукти

Menu

Сподели

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in