Билков екстракт А-Я 50 мл Биотоника

Билкова композиция при безсъние, стрес и неврози. Без привикване.

5,93 лв. (с данък)
Reference:
Добави в списъка с желания
Описание

Уникална композиция от билки, които взаимно усилват действието си чрез така наречения "синергичен ефект".

Активни съставки на Билков екстракт А-Я:

 - Блатен тъжник;

 - Жълт кантарион;

 - Маточина;

 - Валериана;

 - Хмел;

 - Лавандула.

Filipendula ulmaria (блатен тъжник) е отдавна позната билка. Още в средните векове растението се е считало за превъзходно, лечебно средство при заболявания на ставите. Българската народна медицина е използвала билката, при ставните форми на ревматизъм, задържане на течности в организма, възпаления на пикочните пътища и др.. През 1838 г. италиански професор първи е произвел салицилова киселина, както от цветните пъпки на изящния блатен тъжник, така и от кората на върбата (Salix alba).   Блатният тъжник е силен антисептик. Нови научни данни потвърждават по категоричен начин, че блатният тъжник притежава силно нервно успокоително действие, при това няколко пъти по-силно от валерианата. Цветовете на това изящно растение са едни от най-богатите на естествени салицилати. Спокойно може да се каже, че блатният тъжник се преоткрива отново в медицината.   

За какво се употребява Билков екстракт А-Я? 

- при функционални смущения на централната нервна система; 

- при стрес, депресия, безсъние; 

- при сърдечни неврози; 

- при климактерични смущения и др.  

Какво представлява А-Я? 

Уникална композиция от билки, които взаимно усилват действието си чрез така наречения синергичен ефект. А-Я притежава не само успокояващо, но и общо укрепващо действие върху организма. Течната форма на екстракта гарантира бързото проникване и всмукване на биологично активните вещества в кръвоносната система. 

За една доза 2,5 мл. (1/2 чаена лъжичка) водно етанолов екстракт 60-65% от Fl. Ulmariae (блатен тъжник) 50мг., Fl. Hiperici (жълт кантарион) 50мг., Fol. Melissae (маточина) 30мг., Rad. Valerianae (валериана) 30мг., Strubuli Lupuli (хмел) 20мг., Fl. Lavandulae (лавандула) 10мг.  

Как трябва да се приема А-Я? 

Продуктът е силно концентриран. 

За възрастни 2 - 3 пъти на ден 30 мин. преди хранене по 1/2 чаена лъжичка, разредена в 100 мл. минерална вода. Хлорът, който присъства в чешмяната вода, може да неутрализира част от активните вещества. 

Да не се превишава дневната доза.   

Колко дълго трябва да се приема А-Я? 

Продуктът е безвреден и се понася много добре. Може да се приема неограничено дълго време. Авангардната технология, по която е произведен, гарантира бързо действие, но за да се постигне по-изразен ефект е необходимо да се приема редовно без прекъсване минимум 2 - 3 месеца.   

Взаимодействие с други лекарства. Странични ефекти не са наблюдавани. В случай на необходимост се консултирайте с Вашият личен лекар или фармацевт.   Хранителна добавка: Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.   Съхранение: На защитено от светлина място до 25°С. Да се съхранява на място недостъпно за деца. 

Подробности за продукта
Коментари
Няма коментари

Напишете вашето мнение за продукта

  • Kaчество:
Опишете продукта с няколко кратки думи.
Upload images:
Drop images here or click to upload.
Свързани продукти

Menu

Сподели

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in