виж още резултати
No products were found.
×

Когнитив фокус капс. х 30 Нейчърс Уей

Cognitive Focus на Nature’s Way съдържа екстракт от лист на гинко билоба, екстракт от Лъвска грива (гъбата ямабушитаке /Hericium erinaceus/) и Ацетил L-Карнитин за подобряване на паметта и когнитивните функции. 

Прочети ощеShow less
45,28 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Когнитив фокус капс. х 30 Нейчърс Уей

ПОЛЗИ от приема на Когнитив фокус капс. х 30 Нейчърс Уей:

  • Допринася за подобряване на мозъчната функция, запаметяването на нова информация и подобряването на паметта;
  • Благоприятства сърдечно-съдовото здраве;
  • Спомага за облекчаване на симптомите на астма;
  • Съдейства за оптималното състояние на нервната система;
  • Подпомага стомашно-чревния тракт.

Cognitive Focus на Nature’s Way съдържа екстракт от лист на гинко билоба, екстракт от гъбата ямабушитаке /Hericium erinaceus/ и Ацетил L-Карнитин за подобряване на паметта и когнитивните функции. 

Гинко билоба е широкоизползвана от хилядолетия билка в Далечния Изток. Полезните вещества в нея се наричат флаваноиди и са мощни антиоксиданти. Също така е богата на витамини A, B, C и Е, които я превръщат в една от най-ефикасните билки за подпомагане на мозъка и нервната система. 

Екстрактът от гинко билоба оказва положително влияние не само върху нервната система, но и върху сърдечно-съдовата. Спомага за облекчаване на тревожността, безпокойството и стреса. Съдейства за намаляване на симптомите при астма, бронхит и кашлица.

Във формулата Cognitive Focus ефектът от екстракта от гинко билоба се подсилва от друг природен дар с невероятни ползи за здравето – гъбата ямабушитаке /Hericium erinaceus/. Известна още като „лъвска грива“ заради външния си вид, тя е богата на биоактивни вещества с множество полезни ползи за организма, особено за мозъка, сърцето и червата. 

Медицинската гъба ямабушитаке съдържа две активни съединения (еринацини и хериценони), които допринасят за предпазване на невроните от увреждане и възстановяване на мозъчните клетки. По този начин се подобрява паметта и се намаляват симптомите при някои неврологични заболявания. 

Ацетил L-Карнитин е аминокиселина участваща в метаболизма на мастните клетки.

Cognitive Focus на Nature’s Way се отличава с високо качество на съставките, подходяща е за вегани и не съдържа в себе си изкуствени аромати, консерванти, оцветители, глутен, захар, дрожди, сол, пшеница, царевица, млечни продукти, соя.

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in