виж още резултати
No products were found.

ГАРЦИНИЯ КАМБОДЖА 750 МГ Х 90 КАПС. NATURAL FACTORS

Естествен продукт за отслабване.

Прочети ощеShow less
34,04 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

ГАРЦИНИЯ КАМБОДЖА 750 МГ Х 90 КАПС. NATURAL FACTORS намалява апетита и допринася за постигането на чувство за ситост по естествен и безопасен за организма начин. Намалява силните пристъпи на глад, особено в следобедните часове на деня. Допринася за поддържането на нивата на кръвната захар в норма.

Гарсиния Камбоджа противодейства на превръщането на въглехидратите в мазнини. Това е особено полезно за хора, които обичат рафинирани въглехидрати като бързи закуски, сладкиши и др.

Екстрактът от гарциния камбоджа, съдържащ се в продукта, е стандартизиран до 60% хидроксилимонена киселина, която е известна с действието си да увеличава нивата на серотонин – т. нар. „хормон на щастието”. Той от своя страна допринася за намаляването на апетита. Установено е, че ниските нива на серотонин, понижени в резултат от стреса, влияят върху апетита и поведението при хранене.

Дозировка:

Да се приемат по 1-2 таблетки 2 пъти дневно преди хранене.

Състав:

- Гарциния камбоджа (Malabar Tamarind) стандартизиран екстракт - 750 mg в 1 капс.

60% (HCA) от кората на плода - 450 mg в 1 капс.

Забележка:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Консултирайте се със специалист при: бременност, кърмене, прием на медикаменти срещу високо кръвно налягане или прием на кръворазреждащи лекарства!

Прочети ощеShow less
Product Details
4116 NF
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in