виж още резултати
No products were found.

СЛИМКЪТ КОНТРОЛ НА ТЕГЛОТО Х 60 КАПС

Хранителна добавка за запазване на резултатите от отслабването

Прочети ощеShow less
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Weight Management е допълващ продукт в серията Slimcut, фокусиран върху запазване на постигнатите резултати и избягване на йо-йо ефекта.

Помага за поддържане на теглото
Ускорява метаболизма
Повишава енергията
Опаковка: 60 капсули
Прием: по 1 капсула 2 пъти дневно с чаша вода, след хранене

Състав:

Fiit-ns®

Fiit-ns® плодови и зеленчукови екстракти и концентрати (ниацин, кофеин); екстракт от горчив портокал (синефрин)

Fiit-ns® – плодови и зеленчукови екстракти и концентрати

Fiit-ns® е оптималният средиземноморски концентрат от плодове и зеленчуци, базиран на натуралната сила на полифеноли и витамин B3 (ниацин) при намаляване на теглото и цялостното поддържане на добро здраве.

Fiit-ns® помага на хората да намалят теглото си, но не само: той обхваща физическите и психологическите аспекти на успешната, дългосрочна загуба на тегло, като подобрява цялостната енергичност и чувство за удовлетвореност – и по този начин помага на хората, спазващи диета, да се чувстват позитивни, удовлетворени и мотивирани.

Fiit-ns® работи за намаляване на теглото основно чрез изгаряне на мазнини, но същевременно набавя на организма достатъчно количество витамин B3, предшественик в основни катаболитни и анаболитни реакции от енерго-набавящия метаболизъм и конструктивния, животоподдържащ метаболизъм. Той осигурява и чувство на удовлетвореност и енергичност, дължащо се на запазване на енергията при разграждане на мазнините.

Fiit-ns® (900 mg/ден) помага на приемащите го да намалят теглото си (до -6,1 кг за 12 седмици), като в същото време намалява умората, подобрява чувството на енергичност, жизнеността (+52%) и общото благоразположение (+53%).

Горчив портокал

Горчивият портокал се предлага като природно средство за намаляване на теглото.

Поддръжниците му твърдят, че стимулира процеса на разграждане на мазнини. В няколко проучвания участниците са изпитали ускоряване на метаболизма след прием на продукти, съдържащи горчив портокал. Изследователите обаче все още не са потвърдили действието му при хора, които се стремят да намалят теглото си.

Активното вещество в горчивия портокал – синефрин – е структурен аналог на ефедрина, който подобрява термогенезата. Природният синефрин от горчив портокал е много по-безопасна алтернатива за активиране на бета-3 рецепторите в адипоцитите, ангажирани при отделянето на мастни киселини от мастните депа за протичане на термогенеза.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in