виж още резултати
No products were found.

ГАРЦИНИЯ СЛИМ Х 30 КАПС. Д-Р ГРИЙН

Към юни 2018 г. продуктът не е наличен. За повече информация, моля, обърнете се към нас.

Прочети ощеShow less
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Хранителна добавка за потискане на апетита; блокира синтеза на мазнини.

Блокира синтеза на мазнини
Потиска апетита
Гарсиния оптимизира енергийните източници на тялото като ги използва веднага без да ги складира

Гарсиния камбоджа е плод, който расте в югоизточна Индия, Индонезия и други страни в Азия.Исторически се е използвал, за да дава енергия на пътуващи хора- търговци и войници, за да нямат нужда от почивка за хранене.

ГАРЦИНИЯ СЛИМ на Д-Р ГРИЙН действа чрез два различни механизма на две различни нива:

Бърз ефект върху нивата на серотонин /хормона на щастието/, повишава настроението и потиска апетита. По този начин намалява “вълчия глад“, желанието за сладко и определени храни, както и общия калориен прием със средно около 25%.
Блокира процеса на де-ново липогенеза /синтез на мазнини/. Доказано е, че в този плод се съдържа ензим – лиаза, който е отговорен за синтеза на мастните киселини. Това води до намаляване на степента на формиране на нова мастна тъкан и горене на вече складирани мазнини. В научната литература с този механизъм се обяснява и понижаване нивата на липидите в кръвта.
Всяка капсула Гарсиния камбоджа на д-р Грийн съдържа 500 мг висококачествен екстракт от цели плодове и 50 микрограма Хром, който участва в метаболизма на въглехидратите

Рандомизирано, двойно сляпо, плацебо контролирано проучване с 60 пациенти /публикувано в списание Obesity приемали Гарсиния 2 пъти дневно по 500 мг и среден калориен прием 1800 ккал, 30 мин. Ежедневно ходене за 3 месеца, показва слеедните резултати:

На втората седмица – 3 кг редукция на тегло и между 5 до 7 см намаляване а обиколките на талията и ханша

На осмата седмица - -5,8 кг редукция на теглото и 10-12 см – за обиколките на ханш и талия

Най-важният резултат от многобройни клинични проучвания показва, че 87% от загубата на тегло се дължи на загуба на мазнини.

ГАРСИНИЯ камбоджа не е стимулант за разлика от съставките, съдържащи кофеин, синефрин и други. Това я прави безопасна при пациенти с високо кръвно налягане и увеличена сърдечна честота.

Препоръчителен прием: 1 пъти дневно по 1 капсула на гладно 30 минути преди хранене или

в комбинация с РЕДУКАЛ СЛИМ - по схемата сутрешен прием на РЕДУКАЛ СЛИМ и в ранния следобед- прием на 1 капс. ГАРСИНИЯ СЛИМ.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in