виж още резултати
No products were found.

Нофатин - Революция в отслабването табл. х 120/30 Вита Голд

Допринася за постигане на мечтаната фигура и здравословни килограми

Намалява с 2-3 размера на Вашите дрехи

Спомага за редуциране на излишните мазнини, особено в проблемните зони на корема, талията, ханша и бедрата

Избягва драстичните диети и свързаните с тях лишения

Предотвратява неприятния йо-йо ефект, който се получава след всяка диета

Допринася за повече енергия и самочувствие от постигнатите резултати

Подпомага имунитета и тялото в борбата му с възпаленията, които са основна причина за затлъстяавнето

Балансира нивата на кръвната захар

Подпомага организма при стрес

Подобрява метаболизма и хормоналния баланс

Прочети ощеShow less
70,82 лв. (с данък)
-
Брой
  • х120
  • х 30
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Как работи Нофатин Революция в отслабването табл. х 120/30 Вита Голд?

НОФАТИН е ефективен, като се бори срещу първопричините за натрупването на излишните мазнини и наднорменото тегло. Той въздейства върху основните фактори за затлъстяване, като по този начин се получава траен и сигурен ефект. Благодарение на различните механизми, по които Нофатин действа, само за месец се намаляват излишните мазнини в областта на талията, ханша и бедрата. Същевременно с това, се редуцират висцералните мазнини и се подобрява работата на вътрешните органи.

Състав в 1 таблетка Нофатин Революция в отслабването табл. х 120/30 Вита Голд:

Бета глюкани /115.2 mg/ – Подпомагат имунитета. Намаляват излишните мазнини в областта на корема.

Артишок /55 mg/ – Подпомага черния дроб, метаболизма и храносмилането.

Бял трън /55 mg/ – Подпомага функцията на черния дроб и елиминира излишните токсини.

Глухарче /55 mg/ – Действа като антиоксидант и елиминира излишните течности.

Шизандра /55 mg/ – Силен адаптоген. Подпомага устойчивостта на организма към стрес.

Родиола розеа /55 mg/ – Подпомага енергийния баланс.

Китайски сладник /55 mg/ – Подпомага функцията на храносмилателната система.

Корейска мента /55 mg/ – Въздейства благоприятно върху храносмилателния тракт.

Китайски живовляк /55 mg/ – Балансира стойностите на холестерола и функцията на черния дроб.

Китайска ангелика /55 mg/ – Подпомага хормоналния баланс при менопауза.

Репей /55 mg/ – Регулира стойностите на кръвната захар и елиминира токсините.

Куркума /55 mg/ – Противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Подпомага функцията на храносмилателната система.

Магнезий /55 mg/ – Подпомага функцията на нервната система и храносмилането.

Пиперин /1 mg/ – Противовъзпалително действие. Увеличава усвояването на куркумата.

Хром /50 μg/ – Подпомага метаболизма и контролира апетита към сладки храни.

Йод /50 μg/ – Подпомага функцията на щитовидната жлеза.

Научете повече за действието на активните съставки в Нофатин Революция в отслабването табл. х 120/30 Вита Голд:

Бета глюкани

Интересът към бета глюканите се засилва поради множеството им биологично активни свойства. Тяхната полезна роля при наличие на инсулинова резистентност, затлъстяване, дислипидемии продължава да се изследва. Бета глюканите в НОФАТИН в много проучвания доказват, че повишават имунитета и спомагат за борба с възпаленията и инфекциите. Kohl et al. показват, че прием на бетаглюкани 1,3/1,6, каквито са използвани в НОФАТИН, значително повишават стойностите на противовъзпалителните цитокини IL-10 при затлъстели хора. IL-10 се асоциира с борба с метаболитен синдром и затлъстяване³. Освен това спомага за повишаване на имунитета на организма и усилване на устойчивостта към инфекции и други заболявания. Дествието на бета глюканите цели да премахне инатрупването на излишни мазнини в областта на бедрата и корема.

Артишок 

Екстрактът от артишок от векове се изпозлва заради своите полезни свойства върху организма. Това е така, защото артишокът е източник на много полезни хранителни вещества. Той е беден на мазнини, но много богат на фибри, витамини, минерали и един от най-големите източници на антиоксиданти. Артишокът защитава черния дроб от увреда, като спомага за изграждането на нова чернодробна тъкан. Освен това, повишава продуктията на жлъчни сокове, което води до премахване на токсините в черния дроб. За пример, има проучване проведено при 90 човека, което показва, че прием на екстракт от артишок за 2 месеца подобрява функцията на черния дроб¹. В друго проучване при възрастни пациенти със затлъстяване се вижда, че при двумесечен прием на екстракт от артишок, се намаляват възпалителните процеси в черния дроб и се намалява отлагането на мазнини в клетките². Други ползи от екстракта от артишок е подобряването на състоянието на храносмилателния тракт. Проучване с 247 участници показва, че при шестседмичен прием на екстракт от артишок се намаляват симптоми, свързани с газове, тежест и влошено храносмилане⁴. Освен това, артишокът съдържа инулин, който действа като пребиотик и подобрява баланса на добрите бактерии в храносмилателния тракт. Друго важно действие от екстрактът от артишок е намаляване стойностите на кръвната захар, което е доказано при пациенти с наднормено тегло⁵.

Бял трън

Белият трън е едногодишно растение, познато със своите полезни качества още от древността. Той е богат източник на силимарин – биофлавоноид, който допринася за нормалното функциониране на черния дроб. Силимаринът има силно изразени антиоксидантни свойства, като подпомага сложните метаболитни процеси в клетките на черния дроб и допринася за неговите детоксикиращи функции. Белият трън стимулира синтеза на белтъци, като допринася за стабилизирането на клетъчните мембрани и подпомага защитата на хепатоцитите. По този начин  допълнително подкрепя работата на черния дроб, като благоприятства за нормалното му функциониране при повишено натоварване и спомага за пречистване на организма от токсини. Това води до намаляване стойностите на кръвната захар и холестерола.

Глухарче

Глухарчето е традиционна билка, изпозлвана в медицината заради многобройните си ползи за организма. То е богато на много витамини и минерали, като е източник и на антиоксиданти, които се борят с негативното влияние на свободните радикали върху клетките. Глухарчето е ефективно за борба с възпаленията, поради големия брой полифеноли в него. Възпалението е отговор на организма към увреди и заболявания, като хроничното възпаление е причина за увреждането на много от жизнено важните тъкани. Много проучвания сочат, че екстракта от глухарче може да намали стойностите на излишните мазнини, складирани в черния дроб, като същевременно защитава черния дроб от оксидативен стрес. Ефектите от екстракта от глухарче се наблюдават и при хора с наднормено тегло, като спомага за поддържане на телесното тегло в нормални граници. Освен това, притежава диуретичен ефект, като спомага за отделяне на излишните течности от организма. Има положителен ефект върху състоянието на кожата.

Шизандра

Екстрактът от шизандра се характеризира с това, че е силен адаптоген, като спомага за правилното използване на енергията в организма. Допринася за защита на клетките от стрес и подобрява функцията на черния дроб. Освен това подобрява устойчивостта на организма към стрес, който е основен рисков фактор за инфекции, възпаление и затлъстяване.

Родиола розен

Родиолата е силен адаптоген. Спомага за поддържане на енергийния баланс и правилното използване на кислород от клетките. В едно от проучванията се изследва действието на екстракта от родиола при хора със стрес, асоцииран с работа за 4 седмици. Резултатите показват значително подобрение на симптомите, свързани със стрес, като умора, изтощение, тревожност и то още на третия ден⁶.

Китайски сладник

Китайския сладникът е позната билка, използвана още от древните египтяни. Билката се използва за успокоение на стомашно-чревни проблеми и нарушения на стомашната лигавица, поради противовъзпалителните и имуностимулиращи свойства на активните вещества. Едно проучване показва, че китайския сладник може да подтиска растежа на бактерията H. Pylori, която е една от основните причини за развитие на стомашна язва⁷. Освен това, активните вещества имат свойството да намаляват стреса върху организма.

Хром

Хромът е изключително важен микроелемент за организма. Той допринася за нормалния метаболизъм на мазнините и въглехидратите и допринася за поддържане на нормални нива на глюкоза в кръвта. Хромът подпомага контрола на телесното тегло и допринася за намаляване на атетика към сладки храни.

Йод

Йодът играе основна роля в здравето на щитовидната жлеза. От своя страна, щитовидната жлеза има основна функция за регулирането на някои хормони в организма. Тези хормони са отговорни за нормалния метаболизъм, като именно нормалната функция на щитовидната жлеза е пряко свързана с намаляване натрупването на излишни килограми.

Корейска мента

Корейската мента е ароматно растение с много полезни свойства за организма. Клинични излседвания сочат, че активните съставки в корейската мента имат благоприятно влияние при гастроинтестинални смущения, като гадене, повръщане и възпалителни заболявания. Подпомага изчистването на дебелото черво.

Китайски живовляк

Китайския живовляк демонстрира значителни ефекти върху натрупването на излишни мазнини. Това прави билката полезна при затлъстяване, повишени стойности на холестерол в кръвта, както и натрупване на мазнини в черния дроб.

Китайска ангелика

Китайската ангелика отдавна се използва в китайската традиционна медицина. Коренът от китайска ангелика е богат на много активни компоненти с противовъзпалителни и имуностимулиращи свойства. Китайската ангелика се използва се успешно при симптомите, свързани с менопауза⁸. Подобрява хормоналния баланс.

Репей

Репеят се използва в китайската традиционна медицина, като много проучвания потвърждават здравните ползи за организма. В изследване от 2014 година показва, че репеят може да намалява стойностите на кръвна захар⁹. Освен това, от векове древните лечители използвали билката като средство за борба с инфекциите. Има доста научни данни, че репеят спомага за детоксикирането на кръвта. За детоксикиращото действие спомага и диуретичния ефект, като по този начин се елиминират излишните токсини от организма. Те могат да бъдат причина за възникване на хронични възпаления и забавяне на метаболизма. Репеят има основна роля и като антиоксидант.

Куркума

Куркумата се използва в Индия от хилядолетия като медицинска билка. Куркумата е източник на редица полезни вещества, като най-важното е куркуминът. Куркуминът има мощни противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Учените доказват, те тихите възпаления в организма са основен причинител на много заболявания, включително сърдечни проблеми, онкологични заболявания, метаболитен синдром, болест на Алцхаймер и други когнитивни нарушения. Според някои проучвания, противовъзпалителната ефективност на куркумата се равнява на ефектва от лекарствата, но без поява на странични ефекти¹⁰. Той блокира NF-kB, молекули, които имат отношение към възпалителния процес. Смята се, че NF-kB има основна роля във възникването на хроничното възпаление¹¹. Освен, че се бори с възпаленията, куркумата подобрява метаболизма на веществата и спомага за разграждането на мазнините. Спомага за нормална функция на червата и черния дроб, като води до намаляване на излишните килограми.

Пиперин

Пиперинът има противовъзпалителни свойства. Комбинирането на куркума и пиперин води до значително увеличаване на бионаличността и ефективността на куркумата повече от 20 пъти.

Магнезий

Магнезият участва в над 300 различни процеси в организма, като спомага за подобряване на метаболзима. Освен това, спомага за поддържане на нормална перисталтика и редовен стомах. Важен е и в борбата на организма със стреса, тревожността и напрежението.

Как се приема Нофатин Революция в отслабването табл. х 120/30 Вита Голд?

При редукция на теглото: препоръчва се 2 пъти дневно по 2 таблетки, за предпочитане 30 минути преди хранене.

При поддържане на теглото: препоръчва се 2 пъти дневно по 1 таблетка, за предпочитане 30 минути преди хранене

*При чувствителен стомах, приемайте по време на хранене.

Опаковка Нофатин Революция в отслабването на Вита Голд се предлава в опаковка от 120 и 30 бр.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in