виж още резултати
No products were found.

Неолипидра Форте табл. Х 30 НЕОФАРМ

Намалява нивата на холестерол и триглицириди,

Прочети ощеShow less
16,31 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Описание:

НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ ТАБЛ. Х 30 НЕОФАРМ намалява нивата на холестерола и триглицеридите. НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ ТАБЛ. Х 30 НЕОФАРМ може да се прилага при пациенти с нестабилна ангина пекторис и процедури за реваскуларизация на коронарните съдове, с повишени нива на холестерол без друго съпътстващо заболяване, така и при пациенти с исхемична болест на сърцето за намаляване риска от инфаркт на миокарда. НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ ТАБЛ. Х 30 НЕОФАРМ е подходящ и за пациенти, които не могат да приемат други лекарства за намаляване на холестерола заради несъвместимост с медикаменти за съпътстващо заболяване или проява на странични ефекти.

Действие:

Основните биологично-активни вещества в НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ ТАБЛ. Х 30 НЕОФАРМ са монаколина, които потискат дейността на отговорния за производството на холестерол ензим - HMG-CoA редуктаза. Нормалните нива на холестерол в кръвта не позволяват отлагането му по стените на кръвоносните съдове и образуването на атеросклеротични плаки. Това намалява риска от инфаркт и инсулт.

Начин на употреба:

Дневната доза на НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ ТАБЛ. Х 30 НЕОФАРМ се определя според телесното тегло и тежестта на състоянието. Препоръчителната стандартна доза на НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ ТАБЛ. Х 30 НЕОФАРМ е 2 пъти по 1 таблеткa от 240 mg или 480 mg дневно. Ефективността от приема на лекарството трябва да се оцени не по-рано от 8 седмици след началото на приема. При незадоволително намаляване на общия холестерол и LDL-холестерол и при пациенти с високо телесно тегло се препоръчва покачване на дневната доза с още 1 таблетка. Допълнителната доза от 1 таблетка се дава с вечерния прием, т.е. сутрин 1 таблетка и вечер 2 таблетки или общ дневен прием от 3 таблетки (720 mg). При необходимост от допълнително повишаване на дневната доза до 4 таблетки (960 mg) се приемат 2 таблетки сутрин и 2 таблетки вечер. Дневната доза не бива да надвишава 4 таблетки или 960 mg.

Важно:

Не е препоръчително да се приема НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ ТАБЛ. Х 30 НЕОФАРМ в случаите на свръхчувствителност към някоя от съставките на таблетката или към дрожди.

Преди да започнете прием на НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ ТАБЛ. Х 30 НЕОФАРМ информирайте Вашия лекар  ако използвате противогъбичкови средства, фибрати, антибиотици, антиаритмични и хипогликемични медикаменти или боледувате от сериозна инфекция, имате трансплантиран орган, скоро сте били подложени на хирургическа намеса, употребявате големи количества алкохол.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in