виж още резултати
No produts were found.

За черния дроб

За черния дроб
Филтриране по
За черния дроб
Haya Labs
28,00 лв. (с данък)
Холин Битартат на Хая Лабс е висококачествена хранителна добавка с холин битартрат, която намалява нивото на мазнините и вредния холестерол, повишава енергията и подобрява мозъчната дейност.
За детоксикация
Haya Labs
55,00 лв. (с данък)
Хая Лабс Глутатион 250 мг: - Мощен антиоксидант; - Поддържа оптимална клетъчна функция; - Регулира синтеза на ДНК; - Стимулира имунната система; - Подобрява общото здравословно състояние; - Положителен ефект...
При висок холестерол
OstroVit
34,95 лв. (с данък)
За регулиране нивата на захарта и холестерола в кръвта. За подобряване на работата на черния дроб и червата. За отслабване и постигане на мечтаната фигура. Веган хранителна добавка, базирана на корен от Берберис.
При висок холестерол
Naturprodukt
23,39 лв. (с данък)23,98 лв.
Допринася за поддържането на нормалната функция на черния дроб. За нормалния метаболизъм на липидите. За справяне с умората и липсата на енергия. За елиминиране на отпадните продукти от метаболизма.
За храносмилането
Омни Биотик
74,55 лв. (с данък)85,12 лв.
Хранителна добавка за здравето на черния дроб. С високоактивни чревни симбионта.  Намалява обиколката на талията и на висцералната мастна тъкан. Повлиява благоприятно кръвната захар и инсулиновата резистентност...

Хранителни добавки за черния дроб

Прочети ощеShow less

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in