виж още резултати
No produts were found.
AHAVA

AHAVA

АХАВА - различната козметика.

АХАВА - с минерали и вода от Мъртво море. 

АХАВА - ПРИРОДЕН ФЕНОМЕН

Нашето изследване на природата, кожата и хората доведе до разработването на Osmoter™ на AHAVA, минералния катализатор, работещ във всяка формула на AHAVA. Използвайки най-динамичните елементи на Мъртво море, тази научно балансирана комбинация от минерали доставя изключителна хидратация на кожата. Osmoter™ на AHAVA изтегля влагата и хранителните вещества от дълбочината на кожата до нейните външни слоеве, където това е най-необходимо. Ето как AHAVA продуктите активират кожата ви отвътре.

ЦЕННОСТИТЕ НА МАРКАТА

ЗАВИНАГИ ЕКО-ОРИЕНТИРАНА! Дълбоката връзка със Земята предопределя всяко решение на AHAVA, защото пустинята, която наричат дом, трябва да бъде поддържана. Съответно учените на AHAVA се стремят да въздействат минимално върху околната среда, кагато създават формулите. Пионери са в процеса възстановяване на водата в производствената база на AHAVA. Това отразява тяхното екосъзнание, чрез използване на местната флора за филтриране на отпадъците, възстановяване на чистата вода в техния пустинен дом. Това е техният израз във вярата в баланса между природата и науката.

ОБЕЩАНИЕТО НА AHAVA

БЕЗ ВРЕДНИ ДОБАВКИ, БЕЗ ИЗЛИШНИ ОБЕЩАНИЯ, БЕЗ ИЗМАМИ!

Силна вяра в баланса между природата и науката. Ако се вгледате дълбоко формулите на AHAVA, ще установите, че има много съставки, които са без аналог. 

 - Съставките на АХАВА са натурални, идващи от природата, без ГМО.

 - Никога няма да намерите парабени в формулите, нито съмнител съединения натриев лаурил сулфат (SLS), фталати и триклозан.

 - Всички продукти са веган, точно както продуктите на AHAVA винаги са били. 

Прочети ощеShow less
Козметика за лице и тяло
AHAVA
Хидратира, омекотява и дарява кожата с прекрасен аромат.  С вода и минерали от Мъртво море. Съставките на АХАВА са натурални, идващи от природата, без ГМО.
За суха кожа
AHAVA
Абсорбиращ лосион, който бързо подхранва сухата кожа. Направен с богата на хранителни вещества вода от Мъртво море за дълготрайна хидратация. За кожа, нежна като коприна. Тропически микс от хибискус и сладка смокиня.
Козметика за лице и тяло
AHAVA
Нежен лосион за тяло, обогатен с ексклузивният Остомер на AHAVA, Kактус и Розов пипер. С вода и минерали от Мъртво море. 
Грижа за ръцете
AHAVA
Луксозен крем за ръце с 21 основни минерала. С растителни съставки - Свеж Кактус и топъл аромат на Розов Пипер. С вода от Мъртво море, богата на хранителни вещества. Абсорбиращ крем, който бързо подхранва сухата кожа.
Козметика за лице и тяло
AHAVA
Бързо абсорбиращ крем, който подхранва сухата кожа. Освежаващ морски аромат. Помага за поддържане на здрава, хидратирана кожа.  Хидратация, която продължава цял ден.
Козметика за лице и тяло
AHAVA
Луксозен лосион за тяло с вода и минерали от Мъртво море. С растителни екстракти. С 21 основни минерала, включително магнезий, калций и калий. Заключва влагата в кожата. Идеален за лятото.
Грижа за ръцете
AHAVA
Хидратиращ крем за ръце и кутикули с Хамамелис и вода и минерали от Мъртво море. С аромат на морски бриз. Хидратира и омекотява сухата и напуканата кожа на ръцете. Богат състав - 21 основни минерала, включително...

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in