виж още резултати
No produts were found.
ЦЕУМЕД / CEUMED

ЦЕУМЕД / CEUMED

Създадохме Ceumed, за да улесним живота на своите клиенти с най-високо качество медицински продукти и интелигентни решения в грижата за здравето. Това, което отличава Ceumed от другите компании за медицински продукти, е непрекъснатото развитие и търсенето на иновативни решения. Защото вярваме, че не е достатъчно да полагаш грижи, трябва да го правиш умно.

Ceumed е пионер на пазара за медицински продукти за бебето. Гордеем се с това, което сме постигнали досега, с международния си опит и присъствие вече в шест държави в Централна Европа. Целта ни е да се възползваме максимално от придобития опит и да го приложим в други области на медицината, за да дадем на възрастните всичко, което сме научили от бебетата.

Прочети ощеShow less
Срещу комари, мухи, кърлежи
ЦЕУМЕД / CEUMED
7,52 лв. (с данък)
Защитен спрей срещу комари и кърлежи, който хидратира и предпазва кожата - с екстракт от Алое и масло от Евкалипт.  Растителни активни съставки. Време на действие: 6-8 ч. За деца над 3 год. и възрастни.
За децата
ЦЕУМЕД / CEUMED
14,86 лв. (с данък)
Бебешки душ гел за коса и тяло с 97% натурални съставки - натурален и екологичен продукт.  С мляко от сладък бадем, екстракт от ябълка и растителна пяна. Без сапун. 

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in