виж още резултати
No produts were found.
Ozalys

Ozalys

Ozalys / Озалис e нова дермокозметична гама продукти от висок клас за жени, засегнати от рак.

ИНОВАЦИЯ В ИМЕТО НА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ НА НАЙ-УЯЗВИМИТЕ

Основател на Ozalys / Озалис е Изабел Гиомарш (Isabelle Guyomarch), президент на един от водещите френски производители на козметични продукти от висок клас. Тази упорита жена с богат опит и ревностна професионалистка изгражда кариерата си в областта на фармацевтичните и козметични продукти. 

Когато през 2013 г. Изабел е диагностицирана с рак, тя решава да превърне това преживяване в амбициозен и иновативен проект. Тъй като е преживяла лично тази несгода Изабел е наясно, че битката за собствения живот кара човек да смята за незначителни грижите за естетичния външен вид. Нейната научна лаборатория вече седем години проучва как да отстрани подозрителните съставки от козметичните продукти и чрез гамата OZALYS / Озалис получава одобрението на French Ministry for Higher Education and Research.

След тригодишни проучвания и иновации, лаборатория OZALYS днес е Френска марка, посветила се на предлагането на пълна гама дермокозметични продукти за пациенти, които се борят с рак. Тя е разработена и произведена във Франция. Разпространява се в целия свят.

„Моята история е историята на хиляди жени от цял свят. Подобно на много оцелели след рак, чувствах нужда да намеря смисъл след това драматично изживяване. Това, което започна като издръжливост, се превърна във велик бизнес проект.“

Изабел Гиомарш

Озалис е козметика, подходяща и за атопичен дерматит.

Озалис промоция

Прочети ощеShow less
При други кожни проблеми
Ozalys
Ограничава сухотата на вулварната лигавица при лечение на рак.  Ozalys / Озалис - специална онкологична козметика, създадена от жени за жени, засегнати от рак.
При други кожни проблеми
Ozalys
Цялостна грижа с един-единствен продукт и с един-единствен жест Озалис крем за ръце и крака успокоява, овлажнява и подхранва.  Френската онкологична козметика Озалис допринася за предпазване и поддържане на кожата...

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in