виж още резултати
No produts were found.
RondoVital

RondoVital

Революция в областта на хранителнителните добавки - липозомни хрнаителни добавки. Клинично тествани продукти. Пречистени суровини. Технология на липозомно капсулиране. 

Предлаганите липозомни хранителни добавки на РондоВитал са разработени с фармацевтично пречистени суровини, чрез потвърдени и сертифицирани в ЕС технологии и системи, с проверено и изпитано качество. С оглед на висококачественото и конкурентно предлагане на продуктите си, РондоВитал е в сътрудничество с признати и доказани производители на липозомни хранителни добавки в Нидерландия.

Липозомните хранителни добавки на РондоВитал са без соя, без ГМО, без глутен, без захар и са подходящи за вегетарианци.

Прочети ощеShow less
За имунната система
RondoVital
49,50 лв. (с данък)
Липозомен Куркумин Кюърейт е единственият екстракт на куркумин, съдържащ пълната естествена гама на куркумата. Силен противовъзпалителен ефект, подпомага имунната система. При псориазис и дерматит.
Витамини и минерали
RondoVital
60,80 лв. (с данък)
Липозомен Витамин В комплекс се усвоява пълноценно. Течна форма, не дразми стомаха. Спомага за намаляване на умората и правилно функциониране на нервната и имунната система.
Витамини и минерали
RondoVital
48,10 лв. (с данък)
Липозомен Магнезий на РондоВитал е течна формула:съставена от изцяло натурални източници; не дразни стомаха;  висока усвояемост - абсорбира се директно в клетките на човешкия организъм.

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in