виж още резултати
No produts were found.
LecoVita

LecoVita

LecoVita e нова марка, но зад нея стоят хора със стабилно здравно образование и дългогодишен професионален опит.

Ние от LecoVita разработваме и предлагаме на българските потребители иновативни висококачествени безопасни продукти за осигуряване на по-добро здраве и пълноценен живот!

Следваме потребностите на активните хора от различни възрасти, за да им осигурим точните продукти за множество дефицити и здравни проблеми, породени от забързания темп на днешното ежедневие и нанесените щети върху климата, природата и храната, следствие от човешката еволюция.

Използваме растителни екстракти,  животински суровини, витамини и минерали от утвърдени производители и доставчици със сертификати за  качество и ефективност. Произвеждаме продуктите в лицензирана по GMP производствена база, под контрола на квалифицирани технолози и аналитици.

Лековита продуктиЗа всички, които се грижат за себе си и любимите си хора, за да се радват на дълъг и пълноценен живот заедно, създадохме Лековита!

LecoVita – Бъди Eco, Живей Leco!

маг. фарм. Габриела Иванова

Прочети ощеShow less
За коса, кожа и нокти
LecoVita
34,90 лв. (с данък)
Съдържа хиалуронова киселина, която съдейства за намаляване на фините линии и бръчките. Насърчава хидратацията на кожата в дълбочина.  В помощ при суха или състарена кожа.  Допринася за увеличаване на подвижността на...
Витамини и минерали
LecoVita
25,54 лв. (с данък)
Течен вит. С с цинк и D3 за засилване на имунитета и за защита срещу вируси и инфекции.За по-бързо възстановяване след боледуване, физическо или психическо натоварване.Хранителна добавка без захар под формата на...

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in