виж още резултати
No produts were found.
Elfeya

Elfeya

Elfeya Cosmetics / Елфея предлага 100% натурална и сертифицирана органична козметика за цялото тяло и за всички в семейството. Нашата козметика е базирана на ботанически и етерични масла, обогатена е с пчелен восък, алое и висококонцентрирани билкови екстракти. Формулите ни са максимално изчистени – в тях има само необходимите за ефикасността на продуктите съставки. Не използваме изкуствени консерванти, аромати, оцветители и подобрители.

Продуктите на Elfeya са създадени, за да дадат отговор на основните проблеми на кожата в съвременния свят – следите от умора, чувствителност към агресивната външна среда и липсата на истински природни и ефикасни решения.

Всеки продукт е с нежен естествен аромат на билките и ядките, от които са извлечени активните му съставки. 

Философията на ELFEYA Cosmetics

Elfeya Cosmetics предлага 100% натурална козметика

ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

Elfeya е направена за нас и за вас – за всички, защото вярваме, че истински натуралната грижа за тялото е бъдещето на козметиката. Здравословната грижа за кожата трябва да е възможна за всеки.

ГРИЖИМ СЕ И ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА

Бебешката ни серия е специално разработена за най-малките, за бременни и за такива с много чувствителна кожа – специализирана грижа от първия ден след раждането.

НЕ ХАРЕСВАМЕ СИНТЕТИКАТА!

Не добавяме химия в продуктите ни. Козметиката ни съдържа масла с естествени консервиращи свойства, поради което не се налага да използваме синтетични консерванти или подобрители.

ДО 100% КОНЦЕНТРАЦИЯ НА АКТИВНИ СЪСТАВКИ

Формулте ни са с максимална концентрация на активни съставки, за да генерират най-добри резултати в най-кратък срок – видимо подобрение на кожата и моментален благотворен ефект.

Серията серуми за лице и балсами за тяло – 100% концентрирани – без добавена вода! Elfeya Cosmetics предлага 100% натурална козметика.

ВЕГАН ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Създали сме продукти и за нашите веган приятели – не съдържат животински съставки, пчелен восък и не са тествани на животни.

БЕЗ ПОВЕЧЕ ОТ НУЖНОТО

Кожата има конкретни нужди и излишното ѝ третиране води до влошаване на състоянието ѝ и създаване на придобити алергии и непоносимости. Продуктите ни са насочени към специфичните нужди и са без излишни агресивни съставки.

Опознайте кожата си и не я товарете с повече от това, от което се нуждае!

Прочети ощеShow less
За децата
Elfeya
9,65 лв. (с данък)
С Био Алое Вера и Био Арника. Натурална формула, специално създадена за деца. За чувствителна кожа.  Успокояващ натурален аромат.  100% Натурален Подходящ за бебета 0+.

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in