виж още резултати
No produts were found.
Double Wood

Double Wood

Double Wood Supplements – висококачествени добавки, произведени и сертифицирани в САЩ.

Всички продукти излизат на пазара със сертификат за анализ от независими лаборатории след щателни тестове във външни и фирмени изпитвателни центрове.

Double Wood Supplements е малка компания със седалище във Филаделфия, САЩ, основана през 2014 година. Тя произвежда и предлага на пазара широк спектър от хранителни добавки, включително сънотворни, антиоксиданти, ноотропни средства, холин, забавящи стареенето и подпомагащи мъжкото здраве природни средства.

Висококачествените продукти на Double Wood Supplements са произведени съгласно американските стандарти за добри производствени практики в одобрени от Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ местни индустриални съоръжения. Ползите от тях са доказани чрез научни изследвания и клинични изпитвания, осъществени от различни институции. Всички продукти излизат на пазара със сертификат за анализ от независими лаборатории след щателни тестове във външни и фирмени изпитвателни центрове.

Сред най-популярните добавки на Double Wood Supplements намират място Адрафинил, Фосфатидилсерин и Цисус (Cissus Quadrangularis).

Адрафинил е може би най-известният продукт на марката. Спада към групата на психостимулантите и помага при прекомерна сънливост и разсеяност, предизвикани от недоспиване. Много популярен е сред студенти в сесия, родители на новородени и други принудително будуващи хора.

Фосфатидилсеринът подпомага вниманието и концентрацията, подобрява паметта, бързината на мисълта и здравето на целия организъм. Цисусът се получава от многогодишно растение от семейството на гроздето, което намира приложение при проблеми с лигаментите, сухожилията и костите. Полезно е за поддържане на здравето на костите и ставите.

Хранителните добавки на Double Wood Supplements са разпределени в десет основни категории в зависимост от приложението си:

  • Подобряване на фокуса и мотивацията;
  • Подпомагане функцията на имунната система;
  • Контрол на тревожността и стреса;
  • Засилване на паметта;
  • Подобряване на съня;
  • Добавки с холин;
  • Антиоксиданти;
  • Забавяне на стареенето;
  • Контрол на нивата на холестерол;
  • Добавки за силови тренировки.
Прочети ощеShow less
За нервната система
Double Wood
L-Serine е аминокиселина за подсилване на мозъка, за подобряване качеството на съня, за подобряване на паметта. Подпомага производството на Л-Триптофан, Л-Цистеин и Серотонин.

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in