виж още резултати
No produts were found.
Ahmad

Ahmad

Ahmad tea / Ахмад чай  

Ние сме семейна компания, основана и управлявана върху семейните ценности. Това означава да работим последователно заедно година след година, никога да не правим компромис с нашите вярвания и винаги да се ръководим от нашите общи цели. 

Ние работим само с най-добрите чаени градини по света и гледаме на нашите производители на чай като на естествено продължение на семейството на Ahmad Tea.

Преди малко повече от 35 години в Хемпшир, Англия, млад търговец на чай преследва мечтата си да създаде изключителен чай, който да може да се пие от всеки, навсякъде по света.

Вдъхновен от чистата любов към чая, той и братята му се впускат в мисия да намерят и работят с най-добрите чаени градини в света. Те изграждат доверчиви и дългосрочни партньорства със собствениците на тези чаени градини, за да могат да смесват най-необикновените чайове в света.

Днес Ahmad Tea доставя над 30 милиона чаши чай на ден на любителите на чай в повече от 80 различни страни. От най-влиятелните градски центрове в света до най-малките отдалечени села, всеки може да се наслади на перфектно сварена чаша чай Ahmad.

Прочети ощеShow less
Чайове
Ahmad
5,46 лв. (с данък)
Чай за подобряване на съня и за лесно заспиване - Ахмад Слиип тий. Направен от 100% натурални съставки. Лека, но луксозна комбинация от цветя, мед, маточина и пасифлора - това е идеалният билков чай, който да ви...

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in