виж още резултати
No products were found.

Стафизагрия D1000 / D6 DHU

Стафизагрия D1000 / D6 DHU

Прочети ощеShow less
11,39 лв. (с данък)
-
Разреждане
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Стафизагрия D1000 / D6 DHU

Потенции:

D6, D1000

Staphisagria (градинска ралица) се използва при психични оплаквания, възпаления около очите, около зъбите, стомашно-чревни оплаквания, заболявания на пикочно-половата система, на двигателния апарат, на кожата, както и при последици от наранявания. Уринарни нарушения - затруднена микция с тънка струя, парене между микции, цистит на „младоженците“. Храносмилателни нарушения – кървящи венци, рецидивиращи кариеси, чуствителност на зъбите към студено, засягане на слюнчените жлези, метеоризъм, колики, диария, констипация. Повишен апетит на нервна почва, когато емоциите са потиснати. Нарушения на кожата – сърбеж, блуждаещ по цялото тяло; херпеси, провокирани от стрес. Поведенчески нарушения – болести от потиснат гняв, тревожност и нарушение на съня, неспокойствие, мнителност, мрачно настроение.

Немски хомеопатичен съюз (DHU) е най-големият производител на хомеопатични лекарства в Германия и в Европа.Повече от 50 години DHU е един от водещите световни производители в областта на природните лекарства, каквито са хомеопатичните медикаменти и Шуслеровите соли.

Хомеопатията е терапия, която стимулира и регулира собствените лечебни сили на човешкото тяло. С избора на правилното лекарство лекарят хомеопат или самият пациент могат да се справят с различни проблеми, като едновременно се повлиява организмът на три нива – физическо, умствено и емоционално.

Как да се ориентираме, дали лекарството е точно за нас?

  • Лекарство за преживяна несправедливаст, премълчана обида и потиснат гняв.
  • Подобрение от топлина и покой, сутрин след ставане.
  • Влошаване - през нощта, от противоречие, от допир и обида.

Общи препоръки за прием на монопрепарати в D-потенции

Хомеопатията е много индивидуален терапевтичен метод и дозирането се определя специфично от силата на оплакванията и реактивността на организма. 

Информацията за монопрепаратите на Немския хомеопатичен съюз има за цел да ви даде обща представа за какво могат да бъдат използвани. Тя не отменя нуждата от консултация с лекар, фармацевт или квалифициран хомеопат.

ДОЗИРОВКА Стафизагрия D1000 DHU:

Може да се ориентирате от следните дозировки:

Прием при възрастни:

При остри състояния се приемат по 10 глобули на всеки час (не по-често от 6 пъти на ден) до настъпване на подобрение. След това приемът се редуцира до 3 , 2 или 1 пъти дневно по 10 глобули.

Високите потенции D1000 се предписват от лекар.

Прием за деца:

Приемът е по същата схема като при възрастни, но с по-малки количества:

Деца от 0 до 1 година - по 3 глобули;

Деца от 1 до 6 год. - по 5 глобули;

Деца от 6 до 12 год. - по 7 глобули.

Производител: 

DHU-ARZNEIMITTEL, Германия

Опаковка: 

10 г.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in